Wanneer komt Grey’s Anatomy seizoen 17 op Disney+ in België?

Grey’s Anatomy is één van de grote kijkcijferkanonnen van de streamingdienst Disney+. De medische dramaserie loopt inmiddels al sinds 2005 en kijkers zijn na de televisie-uitzending razend benieuwd naar de streaming première in België. Sinds augustus 2021 zijn de afleveringen namelijk in Nederland al te bekijken. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Grey’s Anatomy seizoen 17 op Disney Plus?

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Grey’s Anatomy over?

Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey’s Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

De serie draait inmiddels om het COVID-19 virus, wat natuurlijk heel erg relevant is ten tijden van de Corona lockdown. Bovendien duikt dokter Patrick ‘McDreamy’ Dempsey dit seizoen weer op, tot grote vreugde van fans wereldwijd.

Titel: Grey’s Anatomy
Jaar: 2005–
Seizoenen: 18 seizoenen
Soort: Serie
Categorie: Drama, Romantiek (romantische dramaserie)
IMDb: 7.5 uit 263.000 stemmen
Cast: Ellen Pompeo, James Pickens Jr., Chandra Wilson, Justin Chambers, Kevin McKidd
Kijken: Bekijk direct bij Amazon Prime Video
Kijken: Bekijk direct bij Disney+

Wanneer komt Grey’s Anatomy seizoen 17 op Disney Plus in België?

Op 10 mei 2020 werd bekendgemaakt door de productiemaatschappij ABC dat Grey’s Anatomy een 17e seizoen zou krijgen. Een paar maanden later, op 12 november 2020, verscheen de eerste aflevering in de Verenigde Staten. In augustus 2021 werd het nieuwste seizoen toegevoegd aan het aanbod van Disney+ in Nederland, maar helaas nog niet in België.

Jammer genoeg heeft de streamingdienst ook nog niet laten weten wanneer de afleveringen in België online zullen verschijnen. Meestal is het verschil in premières tussen Nederland en België niet heel groot, dus het zal waarschijnlijk niet lang meer duren.

  • Waar kun je de serie Grey's Anatomy online kijken?

    Grey's Anatomy is op het moment van schrijven bij Disney+ en Amazon Prime Video te streamen in België.

  • Wanneer komt seizoen 17 van Grey's Anatomy naar Disney+ in België?

    Jammer genoeg weten we op dit moment nog niet wanneer seizoen 17 van Grey's Anatomy naar Disney+ in België komt, maar gezien de recente lancering in Nederland zal het vast niet lang meer duren. We laten het als eerste weten via je mail wanneer er meer nieuws bekend is over de release.

Eerder al vanuit België naar seizoen 17 van Grey’s Anatomy kijken

Je kunt wel nu al de nieuwste afleveringen streamen vanuit België kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN. Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar seizoen 17 van Grey’s Anatomy kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Grey’s Anatomy seizoen 17 bij de website van ABC en begin met kijken! 🍿

Komt er een Grey’s Anatomy seizoen 18 of is S17 het laatste seizoen van de serie?

Exact een jaar na de vorige officiële verlenging, heeft ABC bekendgemaakt dat er ook een 18e seizoen van Grey’s Anatomy geproduceerd zal worden. Als dat ongeveer even lang zal duren, kunnen we de première in de Verenigde Staten rond eind 2021 verwachten en in Nederland rond begin 2022. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van Grey’s Anatomy seizoen 17?

Bekijk hieronder de trailer van seizoen 17 van de populaire ziekenhuisserie.

Grey's Anatomy Season 17 "OMG" Trailer (HD) Station 19 Crossover