Waar kun je Grey’s Anatomy seizoen 17 online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over seizoen 17 van de serie Grey’s Anatomy, dat wordt uitgezonden in de Verenigde Staten sinds november 2020. De serie draait inmiddels om het COVID-19 virus, wat natuurlijk heel erg relevant is tijdens de Corona lockdown. Bovendien duikt dokter Patrick ‘McDreamy’ Dempsey dit seizoen weer op, tot grote vreugde van fans wereldwijd.

Serieliefhebbers kijken deze titel graag online. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

Waar kun je seizoen 17 van Grey’s Anatomy streamen?

De serie is momenteel online te kijken of bestellen. Per streamingdienst zijn verschillende seizoenen te streamen, afhankelijk van het moment en de licenties die zijn aangekocht.

  1. 🍿 Kijk via Disney+: Bekijk nu allerlei seizoenen van de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy bij de magische streamingdienst Disney+. Hier is vanaf woensdag 16 februari 2022 ook het 17e seizoen van de populaire serie te zien.
  2. 🍿 Kijk via Amazon Prime Video: Grey’s Anatomy is gelukkig momenteel bij Amazon Prime Video te zien. Je kunt 30 dagen gratis naar de streamingdienst kijken. Op het video on demand-platform zie je de beschikbare seizoenen.
  3. 🇺🇸 VPN verbinding: OOK SEIZOEN 17! Ga naar Surfshark om een goede VPN te nemen, zet je locatie op de Verenigde Staten en bezoek Grey’s Anatomy op de website van ABC. Dan kun je direct beginnen met kijken van de allernieuwste afleveringen zonder abonnementskosten bij ABC, want de afleveringen zijn gewoon vrij beschikbaar.
  4. 📼 Bestellen: Bestel de serie op DVD of Blu-ray.
  5. 😴 Wachten: Wacht tot de serie wordt toegevoegd aan het aanbod van jouw streamingdienst. Of en wanneer dit gebeurt, is helaas onzeker.

Nieuwste afleveringen

Zoals hierboven vermeld staat onder punt 3, zijn hier in België de rechten van seizoen 17 van Grey’s Anatomy nog niet verkregen door een streamingdienst, waardoor de nieuwste episodes niet te streamen zijn vanaf deze locatie. Toch kun je nu al vanuit België naar seizoen 17 van Grey’s Anatomy kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN voor Netflix. Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar seizoen 17 van Grey’s Anatomy kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Grey’s Anatomy seizoen 17 bij de website van ABC en begin met kijken! 🍿

Verhaal van Grey’s Anatomy

In Grey’s Anatomy volgen we dokter Meredith Grey. Zij werkt samen met haar collega’s als co-assistenten in het Seattle Grace Hospital. De serie laat zien dat zowel de relaties als de geneeskunde zelf in het ziekenhuis nooit zwart-wit is en dat het echte leven bestaat uit grijstinten. We volgen het leven in en om het ziekenhuis van de ervaren artsen, ambitieuze doktoren en angstige, inspirerende en bijzondere patiënten.

Grey's Anatomy Season 17 "OMG" Trailer (HD) Station 19 Crossover

Seizoen 17 van Grey’s Anatomy

In dit seizoen staat het Coronavirus centraal. De makers hebben expres een geheel relevant nieuws seizoen gepubliceerd om het gevoel van een hedendaagse serie zo duidelijk mogelijk te maken. De crisis rondom het COVID-19 virus is in 2020 vooral in de medische wereld natuurlijk extreem van belang.

Een tweede punt wat natuurlijk direct opvalt is de terugkomst van dokter Patrick ‘McDreamy’ Dempsey, wat vooral op sociale media tot extreem veel vreugde leidde bij fans van over de hele wereld. Het grote nieuws was heel goed geheim gehouden door de showrunners en iedereen die betrokken was op de set, waardoor het als een extra grote verrassing kwam.

Informatie over de serie

Titel: Grey’s Anatomy
Soort: Serie
Jaar: 2005
Duur: 17 seizoenen
Categorie: Drama, Romantiek
Makers: Shonda Rhimes
Cast: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.