Grey’s Anatomy seizoen 18 razendsnel op Disney+: sinds woensdag 6 april in België te zien

Het achttiende seizoen van de razendpopulaire medische dramaserie Grey’s Anatomy is sinds woensdag 6 april 2022 in België te zien op Disney+. Lees verder voor meer informatie over hoe en waar dit kijkcijferkanon van een serie te streamen is.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Vanaf woensdag 6 april 2022 is Grey’s Anatomy seizoen 18 te zien op Disney+ België

Fans van ziekenhuisdrama’s opgelet: het splinternieuwe seizoen 18 van Grey’s Anatomy verschijnt in België razendsnel op Disney+. Namelijk al vanaf woensdag 6 april. Deze eerste dag komen aflevering 1 en 2 van dit seizoen online, waarna wekelijks op woensdag een nieuwe episode door de streamingdienst wordt gedeeld met de kijkers.

De show is genomineerd voor meerdere Emmy’s, waaronder Outstanding Drama Series. Daarnaast is het de winnaar van de Golden Globe Award 2007 voor Beste Drama Televisie Series en wordt Grey’s Anatomy door vele fans en critici als één van de grootste TV-series van onze tijd beschouwd.

Nog geen 2 maanden na première van seizoen 17

Seizoen 17 van Grey’s Anatomy is in België op woensdag 16 februari 2022 nog maar net van start gegaan. Er staat dus al binnen twee maanden een nieuwe set afleveringen voor je klaar! Ook is er via NBC de komst van een 19e seizoen officieel bevestigd. Gelukkig hebben we dus nog flink wat uur aan kijkplezier van Grey’s Anatomy te gaan!

Grey’s Anatomy (serie, 2005-): verhaal, informatie en trailer

In Grey’s Anatomy volgen we dokter Meredith Grey. Zij werkt samen met haar collega’s als co-assistenten in het Seattle Grace Hospital. De serie laat zien dat zowel de relaties als de geneeskunde zelf in het ziekenhuis nooit zwart-wit is en dat het echte leven bestaat uit grijstinten. We volgen het leven in en om het ziekenhuis van de ervaren artsen, ambitieuze doktoren en angstige, inspirerende en bijzondere patiënten.

TitelGrey’s Anatomy
Jaar2005-
Seizoenen18 seizoenen
SoortSerie
CategorieDrama, Romantiek
MakerShonda Rhimes
CastEllen Pompeo, James Pickens Jr., Chandra Wilson, Justin Chambers, Kevin McKidd, Jesse Williams, Patrick Dempsey, Sara Ramirez, Jessica Capshaw