Gloednieuw seizoen 18 van Grey’s Anatomy gaat nog dit jaar in première

Goed nieuws voor liefhebbers van de medische dramaserie Grey’s Anatomy. Seizoen 18 gaat al in september 2021 in première in de Verenigde Staten. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Grey’s Anatomy seizoen 18 op Disney+ en andere streamingdiensten?

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Grey’s Anatomy over?

Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey’s Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

De serie draait inmiddels om het COVID-19 virus, wat natuurlijk heel erg relevant is ten tijden van de Corona lockdown. Bovendien duikt dokter Patrick ‘McDreamy’ Dempsey dit seizoen weer op, tot grote vreugde van fans wereldwijd.

Titel: Grey’s Anatomy
Jaar: 2005–
Seizoenen: 18 seizoenen
Soort: Serie
Categorie: Drama, Romantiek (romantische dramaserie)
Cast: Ellen Pompeo, James Pickens Jr., Chandra Wilson, Justin Chambers, Kevin McKidd
Kijken: Bekijk direct bij Amazon Prime Video
Kijken: Bekijk direct bij Disney+

Wanneer komt Grey’s Anatomy seizoen 18 op Disney+ of een andere streamingdienst?

Exact een jaar na de vorige officiële verlenging heeft ABC bekendgemaakt dat er ook een 18e seizoen van Grey’s Anatomy geproduceerd zal worden. De productie is razendsnel van start gegaan, waardoor we nu zelfs al een release datum hebben gekregen. In een Instagram-post liet het programma weten op 30 september 2021 van start te gaan met de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

Als we op de planning van vorige seizoenen af moeten gaan, zou dat betekenen dat we de première in België rond begin 2022 kunnen verwachten op de televisie en rond midden 2022 op Disney+. Niet is echter officieel bevestigd. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden.

 1. Waar kun je de serie Grey’s Anatomy online kijken?

  Grey’s Anatomy is op het moment van schrijven bij Disney+ en Amazon Prime Video te streamen in België.

 2. Wanneer komt seizoen 18 van Grey’s Anatomy naar Disney+ in België?

  Momenteel is nog niet bekend wanneer seizoen 18 van de medische dramaserie op Disney+ in België te zien zal zijn. Op basis van vorige lanceringen, kunnen we inschatten dat dit iets minder dan een jaar na de lancering zal zijn (dus mogelijk in de zomer van 2022). Niets is hierover echter zeker. We laten het je weten via je mail zodra bekend is wanneer de lancering zal zijn.

 3. Wanneer komt seizoen 18 van Grey’s Anatomy naar Amazon Prime Video?

  We weten op het moment van schrijven nog niet of de nieuwe seizoenen van Grey’s Anatomy ook naar Amazon Prime Video of andere streamingdiensten zullen komen, omdat het televisienetwerk achter de serie (ABC) in handen is van The Walt Disney Company en zij inmiddels hun eigen video on demand-platform hebben. Ook hierover houden we je op de hoogte via deze pagina.

Eerder al vanuit België naar seizoen 18 van Grey’s Anatomy kijken

Mocht seizoen 18 van Grey’s Anatomy eerder in de Verenigde Staten verschijnen dan in België, dan kun je de nieuwste afleveringen niet streamen vanaf deze locatie. Toch kun je dan al vanuit België kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN. Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar seizoen 18 van Grey’s Anatomy kijken vanaf de lancering op 30 september 2021. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

 1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
 2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
 3. Ga direct naar Grey’s Anatomy seizoen 18 bij de website van ABC en begin met kijken! 🍿

Komt er een Grey’s Anatomy seizoen 19 of is S18 het laatste seizoen van de serie?

We weten jammer genoeg nog niet of er ook een seizoen 19 van Grey’s Anatomy zal worden geproduceerd. De vorige verlengingen werden begin mei bekendgemaakt, dus waarschijnlijk komen we hierover meer nieuws te weten rond mei 2022. Via de website en social media kanalen van Streamwijzer houden we je op de hoogte.

Welke teaser of trailer is er van Grey’s Anatomy seizoen 18?

Er is helaas nog geen trailer van seizoen 18 van de populaire ziekenhuisserie, maar wel kun je hieronder alvast beelden van deel 17 kijken om in de stemming te komen.


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.