Disney+ zet seizoen 19 van Grey’s Anatomy online

‘s Werelds populairste ziekenhuisserie Grey’s Anatomy keert terug voor seizoen 19 en abonnees van Disney+ in België hebben het geluk dat ze razendsnel naar de nieuwe episodes kunnen kijken. Sinds woensdag 9 november 2022 stream je de afleveringen bij Disney’s Belgische videodienst.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Grey’s Anatomy seizoen 19 ging op 9 november 2022 van start op Disney+ in België

Was je al aan het duimen dat de nieuwste afleveringen van Grey’s Anatomy ook snel in België te zien zouden zijn? Dan hebben we goed nieuws voor je, want dit keer hoefden we hier helemaal niet lang te wachten. Op 6 oktober ging seizoen 19 in de Verenigde Staten van start en slechts een maandje later kunnen we van de eerste aflevering genieten op Disney+ BE. Dat werd in de onderstaande tweet bekendgemaakt.

Het exacte uitzendschema is nog niet bekend, maar vaak kiest Disney+ voor wekelijkse afleveringen. Dat zou betekenen dat we elke woensdag om 09:00 uur ‘s ochtends kunnen genieten van een nieuwe episode. We houden je via je mail op de hoogte zodra we hier meer over te horen krijgen.

Hier gaat seizoen 19 van Grey’s Anatomy over (+ bekijk direct de officiële trailer)

Lees niet verder als je seizoen 18 van Grey’s Anatomy nog niet gezien hebt, want hier komen spoilers! Als je het wel gezien hebt, weet je dat het verhaal in het laatste seizoen van de bekende ziekenhuisserie eindigde met het sluiten van het residency-programma van het Grey Sloan Memorial Hospital. Twee artsen waren op de vlucht voor de politie nadat ze waren aangegeven voor hulp bij zelfdoding. Genoeg onbeantwoorde vragen en cliffhangers dus! Ongetwijfeld zullen we hier in het nieuwe seizoen meer van zien. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

Cast in het negentiende seizoen van de razend populaire ziekenhuisserie

De welbekende en geliefde cast van Grey’s Anatomy keert terug voor dit gloednieuwe seizoen, dus we zullen natuurlijk weer Ellen Pompeo als Dr. Meredith Grey zien. Daarnaast speelt James Pickens Jr. de rol van Dr. Richard Webber en is Chandra Wilson wederom Dr. Miranda Bailey. Daarnaast zullen we ook Kelly McCreary, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Jake Borelli, Chris Carmack en Anthony Hill weer in hun vaste rollen gaan zien. Verder worden er een aantal nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast, waaronder Alexis Floyd (Inventing Anna), Niko Terho (The Thing About Harry), Midori Francis (Good Boys), Adelaide Kane (Once Upon a Time) and Harry Shum Jr. (Glee).


Synopsis: The Walt Disney Company