Indrukwekkende nieuwe trailer voor The Handmaid’s Tale seizoen 4 beschikbaar

Wie naar aanloop van de lancering van The Handmaid’s Tale seizoen 4 benieuwd is naar de eerste beelden, heeft geluk. Naast de trailer die al beschikbaar was, heeft Hulu tijdens de Oscars ook nog eens een enorm spannende teaser van een halve minuut uitgebracht. Hieronder bekijk je hem direct.

Teaser: seizoen 4 van The Handmaid’s Tale

“Het is voor die vrouwen, dat we om gerechtigheid vragen.” Check direct de spannende trailer van een halve minuut die door Hulu werd gedeeld tijdens de uitreiking van de Academy Awards / Oscars 2021.

Eerder werd al een langere trailer gedeeld

Dit zijn niet de enige beelden die we al hebben weten te verzamelen van het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale, want eerder werd al een trailer van 2:30 minuut gedeeld. Die kun je hieronder nog eens bekijken om alvast echt lekker in de stemming te komen.

Waar en wanneer kun je het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale online kijken?

Vanaf 28 april 2021 zal het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale uitgezonden worden bij Hulu in de Verenigde Staten. In België is er op het moment van schrijven geen streamingdienst die de serie in het aanbod opgenomen heeft, maar wel kun je met een VPN in het aanbod van Hulu in Amerika kijken. Meer hierover vertellen we in ons artikel over de beste VPN’s om films en series te streamen.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt Hulu dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon als abonnee naar The Handmaid’s Tale kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar The Handmaid’s Tale bij Hulu en begin met kijken! 🍿

Waar gaat de serie over?

De nabije toekomst in de Republiek Gilead (voormalig Verenigde Staten) heerst een theocratisch schrikbewind dat is gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het oude Testament. Ook schaffen ze alle rechten van de vrouwen af. Tegelijk worden er bijna geen kinderen meer geboren: bijna alle vrouwen zijn onvruchtbaar geworden. In dit Gilead horen de vrouwen toe aan de staat en gebruiken ze hen alleen nog maar als broedmachines. Offred is een van de weinige vruchtbare vrouwen. Ze is een bediende bij de Commander en leeft in een wereld waar één verkeerd woord haar dood kan betekenen en moet zich staande zien te houden tegenover de commanders, hun vrouwen en andere bedienden, met het doel om te overleven en om haar dochter terug te vinden.

Titel: The Handmaid’s Tale
Soort: Serie
Jaar: 2017
IMDb: 8.5 uit 155,510 stemmen
Duur: 5 seizoenen
Maker: Bruce Miller
Cast: Elisabeth Moss, Amanda Brugel, Madeline Brewer
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Handmaid’s Tale vind je hier 🍿


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.