Hanna seizoen 3 op Amazon Prime Video | Nieuws, trailer en datum

Sinds juli 2020 is het tweede seizoen van Hanna eindelijk te zien op Amazon Prime Video in België. Ben jij ook enorm benieuwd naar het vervolg van de populaire serie? Gelukkig is recentelijk bevestigd dat er een derde seizoen is besteld voor de streamingdienst! Hieronder lees je wat we weten van het nieuws, de release datum en de trailer van Hanna seizoen 3 op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Hanna over?

In gelijke delen high-concept thriller en coming-of-age drama, HANNA volgt de reis van een buitengewoon jong meisje opgegroeid in het bos, als ze ontwijkt de meedogenloze achtervolging van een off-book CIA-agent en probeert te ontgraven de waarheid achter wie ze is.

Titel: Hanna
Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Actie, Drama
IMDb: 7.5 uit 18,713 stemmen
Makers: David Farr
Cast: Esme Creed-Miles, Mireille Enos, Joel Kinnaman
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Wanneer komt Hanna seizoen 3 op Amazon Prime Video?

David Farr, de maker van Hanna, gaf aan enorm blij te zijn een derde seizoen van de serie te mogen maken. “Toen we aan deze reis begonnen, had ik een drama in mijn hoofd die Hanna’s verleden zou blootleggen, haar op een geheel nieuwe manieren zou uitdagen en de vraag zou beantwoorden of zij er ooit bij kan horen? Ik ben Amazon en NBCU erg dankbaar dat we deze visie kunnen voortzetten. Ook ben ik Esmé Creed-Miles en Mireille Enos veel dank verschuldigd voor hun voortdurende inzet en enorme talent, terwijl we Hanna en Marissa meenemen naar nieuw en onontgonnen terrein. Het wordt een spannend derde seizoen.”

Ook geeft Vernon Sanders, mede-directeur van Television, Amazon Studios, aan erg uit te kijken naar een vervolgseizoen. “David blijft een serie afleveren die verheven is en vol actie zit, met wendingen die je niet ziet aankomen en personages waar je echt om geeft. We zijn erg enthousiast om samen met NBCUniversal te werken om onze Prime Video klanten over de hele wereld weer een avontuurlijk seizoen van HANNA te geven.”

Wanneer komt Hanna seizoen 3 op Amazon Prime Video België?

Momenteel is er nog geen datum beschikbaar voor de release van het derde seizoen van Hanna, maar naar alle waarschijnlijkheid zal een vervolg niet voor 2021 verschijnen op Amazon Prime Video. Zodra we meer nieuws hebben, verschijnt het via je mail.

→ Vergelijkbare series met Hanna vind je hier 🍿

Komt er een Hanna seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een seizoen 4 van de serie volgt. Zodra meer bekend is, verschijnt het nieuws op Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er al van Hanna seizoen 3?

Er is nog geen teaser of trailer van het derde seizoen, maar wel vind je hieronder beelden van het tweede deel van Hanna op Amazon Prime Video.

She's Back | Hanna Season 2 | Official Trailer | Prime Video