Waar kan ik de film Happiest Season online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Happiest Season uit 2020. Is de nieuwe kerstfilm van dit jaar de absolute kersthit waar we jaren later nog op terugkijken? Tot nu toe wist de film in ieder geval een 6.8 uit 10 op IMDb te behalen en filmliefhebbers streamen hem dan ook graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Happiest Season online kijken?

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Google Play: Verder is de film te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

De film is een Hulu Original en dat is een streamingdienst die nog niet beschikbaar is in België. Wel kun je met een VPN naar Hulu kijken vanuit België om alsnog gewoon Happiest Season te kunnen streamen. Ook kun je bij de volgende streamingdiensten los de film afnemen.

Verhaal van Happiest Season (2020)

Een jonge vrouw wil haar vriendin ten huwelijk te vragen terwijl ze het jaarlijkse vakantiefeest van haar familie bijwoont. Op het feest realiseert ze zich dat haar vriendin nog niet uit de kast is gekomen bij haar conservatieve ouders.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Komedie, Drama, Romantiek
IMDb: 6.8 uit 12.234 stemmen
Duur: 1 uur en 42 minuten
Regisseur: Clea DuVall
Schrijvers: Clea DuVall, Clea DuVall
Cast: Kristen Stewart, Mackenzie Davis, Mary Steenburgen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk met een VPN op Hulu

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.