De decembermaand van 2020 is weer aangebroken en Kerst ligt in het verschiet. Traditiegetrouw betekent dat bij veel gezinnen in België iets heel moois: een Harry Potter marathon op de TV! Word jij alleen ook zo gek van al die reclames de hele tijd? Dan is er momenteel ook een hele goede optie om Harry Potter gratis (ja, echt waar!) online te kijken. In dit artikel vind je waar de Harry Potter films in 2020 online te kijken zijn op streamingdiensten als Netflix en Amazon Prime Video en of de films ook op TV komen dit jaar. Veel kijkplezier!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Alle Harry Potter films op TV of online bij Amazon Prime Video

Helaas weten we momenteel nog niet of de Harry Potter-films op TV komen rond de Kerst van 2020, maar we zullen het direct op deze pagina vermelden als hier meer over bekend is. Gelukkig hebben we goed nieuws voor je, want alle films zijn nu gratis en zonder reclame (en natuurlijk legaal) online te bekijken!

Alle Harry Potter-films staan sinds 29 februari 2020 op streamingdienst Amazon Prime Video! Je kunt zelfs 30 dagen gratis naar de streamingdienst kijken om het uit te testen. Je kunt dus daadwerkelijk helemaal gratis naar je favoriete tovenaar kijken deze week. Online, zonder reclames en in uitstekende kwaliteit. Kijk via deze pagina 30 dagen gratis naar Harry Potter op Amazon Prime Video.

Hieronder zie je per Harry Potter film hoe goed hij wordt beoordeeld door twee grote filmrecensie websites: IMDb en Rotten Tomatoes. Ook vind je een directe knop om de films te bekijken op streamingdienst Amazon Prime Video.

FilmJaarIMDbRotten TomatoesAmazon Prime Video
Harry Potter en de Steen der Wijzen / The Philosopher’s Stone20017.681%Nu kijken
Harry Potter en de Geheime Kamer / The Chamber of Secrets20027.482%Nu kijken
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban / The Prisoner of Azkaban20047.990%Nu kijken
Harry Potter en de Vuurbeker / The Goblet of Fire20057.788%Nu kijken
Harry Potter en de Orde van de Feniks / The Order of the Phoenix20077.577%Nu kijken
Harry Potter en de Halfbloed Prins / The Half-Blood Prince20097.683%Nu kijken
Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 1 / The Deathly Hallows part 120107.778%Nu kijken
Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 2 / The Deathly Hallows part 220118.196%Nu kijken

→ Heb je geen abonnement op Amazon Prime Video en wil je toch alle Harry Potter films kijken? Neem dan een gratis proefabonnement van 30 dagen of haal de films hier.

Staat Harry Potter op Netflix?

Lange tijd waren er geruchten dat alle films op Netflix zouden komen te staan. Helaas voor de abonnees lijkt dat nu toch echt niet te gebeuren. Sinds Amazon de rechten heeft opgekocht, is die kans namelijk minimaal.

Verhaal en trailer van de films

De films zijn gebaseerd op de gelijknamige boeken van J.K. Rowling. Ook de spin-off films genaamd Fantastic Beasts zijn gebaseerd op boeken van dezelfde schrijfster. Harry (Daniel Radcliffe) is een jonge tovenaar die als baby een aanval van een boosaardige tovenaar genaamd Voldemort heeft overleefd. Hij wordt toegelaten op toverschool Zweinstein en ontmoet zijn vrienden Ron Wemel / Ron Weasley (Rupert Grint) en Hermelien Griffel / Hermione Granger (Emma Watson). Door de jaren heen maakt hij zich klaar voor de strijd met Voldemort om de tovenaarswereld te redden. Hierin komt hij in ingewikkelde en betoverende situaties met tovenaars als Albertus Perkamentus, Draco Malfidus en Severus Sneep.

Harry Potter All Movies Trailers (HD).