Superheldenserie ‘Hawkeye’ is begonnen op Disney+

Marvel komt na WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en natuurlijk Loki met een gloednieuwe serie. Dit keer schittert Clint Barton in de hoofdrol, want Disney+ lanceert op 24 november 2021 de nieuwe serie Hawkeye. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Hawkeye seizoen 1 op Disney Plus?

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Hawkeye over?

Hawkeye volgt de superheld Clint Barton die het jonge meisje Kate Bishop traint om een superheld zonder superkrachten te worden. De serie kent als steracteur Jeremy Renner als Hawkeye, die een team vormt met een andere bekende boogschutter uit de Marvel-strips, Kate Bishop, gespeeld door Hailee Steinfeld. De cast bestaat verder uit bestaat uit Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James en nieuwkomer Alaqua Cox als Maya Lopez. Hawkeye wordt geregisseerd door Rhys Thomas en regisseursduo Bert en Bertie.

TitelHawkeye
SoortSerie
Jaar2021
Duur1 seizoen
CategorieActie, Avontuur, Fantasy, Misdaad
MakerJonathan Igla
CastJeremy Renner, Hailee Steinfeld, , Vera Farmiga, Alaqua Cox, Tony Dalton, Fra Fee, Zah McClarnon, Brian d’Arcy James, Florence Pugh

Wanneer komt Hawkeye seizoen 1 op Disney Plus in België?

In juli 2021 kregen we eindelijk een release datum voor deze gloednieuwe Marvel-serie. Een Twitter-post schepte duidelijkheid en deelde direct de eerste foto van de hoofdrolspelers Jeremy Renner (Clint Barton) en Hailee Steinfeld (Kate Bishop). Op 24 november 2021 zal Hawkeye debuteren op de streamingdienst van The Walt Disney Company. Elke week zal een nieuwe aflevering op Disney+ te zien zijn.

  1. Waar kun je de serie Hawkeye online kijken?

    Hawkeye is exclusief bij Disney+ te streamen. Andere streamingdiensten als Netflix en Amazon Prime Video bieden deze serie niet aan, omdat het een Disney+ Original is. Voor meer informatie over een lidmaatschap ga je naar de pagina wat kost Disney+.

  2. Wanneer komt het eerste seizoen van Hawkeye naar Disney+?

    Vanaf 24 november 2021 om 09:00 uur ‘s ochtends zal de nieuwe Marvel-serie Hawkeye op Disney+ te zien zijn. Elke week komt er een nieuwe aflevering van de Disney+ Original-serie online.

Uitzendschema

AfleveringTitelWeekdagDatumTijd
1“Never Meet Your Heroes”Woensdag24 november 202109:00 uur
2“Hide and Seek”Woensdag24 november 202109:00 uur
3NNBWoensdag1 december 202109:00 uur
4NNBWoensdag8 december 202109:00 uur
5NNBWoensdag15 december 202109:00 uur
6NNBWoensdag22 december 202109:00 uur

Komt er een Hawkeye seizoen 2 of is S1 het laatste seizoen van de serie?

Disney+ heeft nog niet laten weten of Hawkeye net als de Marvel-series WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier slechts één seizoen zal krijgen of dat er ook een tweede deel komt, net als bij Loki. Wel is er een klein lichtpuntje: Hawkeye is niet als miniserie uitgebracht, wat hoop biedt voor de komst van een vervolgseizoen. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van Hawkeye seizoen 1?

Goed nieuws, want er is een officiële trailer uitgebracht door Disney+ op maandag 13 september 2021. Daarmee kun je vast al even goed in de stemming komen voor de lancering van Hawkeye in november 2021!