Trailer: nieuwe Marvel-serie ‘Hawkeye’ (vanaf 24 november te zien op Disney+)

Ben jij al aan het aftellen tot de komst van de nieuwe Marvel-serie Hawkeye? We wisten al dat Hawkeye seizoen 1 op Disney+ met Clint Barton vanaf 24 november te zien zou zijn, maar ook de eerste beelden zijn nu met ons gedeeld. Disney+ plaatste vandaag de spectaculaire trailer online.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Trailer: eerste seizoen van nieuwe Marvel-serie ‘Hawkeye’ op Disney+

Goed nieuws, want er is een officiële trailer uitgebracht van deze Marvel-serie door Disney+ op maandag 13 september 2021. Daarmee kun je alvast goed in de stemming komen voor de lancering van Hawkeye!

Vanaf 24 november is ‘Hawkeye’ te zien op Disney+

In juli 2021 kregen we eindelijk een release datum voor deze gloednieuwe Marvel-serie. Een Twitter-post schepte duidelijkheid en deelde direct de eerste foto van de hoofdrolspelers Jeremy Renner (Clint Barton) en Hailee Steinfeld (Kate Bishop). Op 24 november 2021 zal Hawkeye debuteren op de streamingdienst van The Walt Disney Company. Naar verwachting zal er elke week een nieuwe aflevering op Disney+ te zien zijn.

Verhaal en details van de serie

Hawkeye is een nieuwe Original-serie van Disney+ die zich afspeelt in New York na ‘de blip’. Voormalig Avenger Clint Barton heeft een schijnbaar eenvoudige missie: terug naar zijn familie voor Kerst. Is dat mogelijk? Misschien wel met de hulp van Kate Bishop, een 22-jarige boogschutter die ervan droomt om een superheld te worden. De twee worden gedwongen om samen te werken wanneer iemand uit Bartons verleden veel meer dan de feeststemming dreigt te ontsporen.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasy, Misdaad
Maker: Jonathan Igla
Cast: Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Florence Pugh
Kijken: Bekijk direct bij Disney+