VPN voor HBO Max: zo stream je het volledige Amerikaanse aanbod

Bij de lancering van streamingdienst HBO Max werd direct duidelijk dat dit één van de allergrootste streamingdiensten van het decennium zou gaan worden. Het aanbod van HBO Max is gigantisch en de kosten blijven binnen de perken, al helemaal in verhouding met de uitstekende kwaliteit van het platform. Helaas is de streamingdienst in België nog niet verkrijgbaar Wil je als nog het volledige aanbod van HBO Max streamen? Lees hier dan hoe een VPN voor HBO Max werkt en wat de beste Virtual Private Networks zijn!


1. Surfshark
1. Surfshark
9.7/10
 • Prijs: vanaf €2 per maand!
 • Grote keuze uit servers
 • IJzersterke verbindingskwaliteit
2. NordVPN
2. NordVPN
8.6/10
 • Prijs: vanaf €3.15 per maand
 • Razendsnelle verbinding
 • Zeer goede klantenservice
3. Goose VPN
3. Goose VPN
8.2/10
 • Prijs: vanaf €2.75 per maand
 • Scherp geprijsde en goede verbinding
 • Goed beveiligde Nederlandse aanbieder

Hoe gebruik je een VPN voor HBO Max?

Een VPN is simpelweg een omleiding van je online identiteit, waarbij je zelf kunt kiezen via welk land die omleiding gaat. Zo leest de website die je bezoekt jouw locatie anders uit dan wat je werkelijke fysieke locatie is. Het gebruik van een VPN heeft drie grote voordelen voor de gebruiker: verbeterde veiligheid, een anonieme surfervaring en overal toegang tot locatiegebonden producten of websites. Deze voordelen gelden niet alleen voor het gebruik van een video on demand-platform, maar voor al het verkeer op de digitale snelweg.

Het gebruik van een VPN voor een streamingdienst zoals HBO Max zorgt ervoor dat het video on demand-platform in de veronderstelling is dat jij je in een ander land begeeft dan waar je daadwerkelijk bent. Zij bieden je vervolgens het aanbod van films en series aan dat in dat land beschikbaar is. Als je dus een VPN gebruikt bij het bezoeken van HBO Max en deze instelt op de Verenigde Staten, dan zul je het aanbod van films en series te zien krijgen dat de inwoners daar ook zien.

In het artikel met algemene informatie over streamen met een VPN behandelen we meer informatie over richtlijnen en regelgeving, wat ook toepasselijk is voor HBO Max. Verder vind je er antwoord op andere mogelijke vragen die je hebt over het gebruik van een Virtual Private Network.

Surfshark VPN HBO Max
Er is nu een tijdelijke deal voor SurfShark vanaf €2 per maand om het wereldwijde HBO Max aanbod met een premium VPN te kijken.

Waar moet je op letten bij je keuze om het wereldwijde aanbod te kunnen streamen?

Er zijn een aantal aandachtspunten voor het gebruik van een VPN voor HBO Max. Allereerst kan de omleiding tijd kosten, dus je wilt graag dat de VPN-aanbieder razendsnelle servers heeft op belangrijke locaties om het aanbod van zo veel mogelijk landen te kunnen bekijken en om de omleiding zo snel mogelijk te laten verlopen. Het laatste waar je op zit te wachten, is een trage website of een VPN die weinig aanbod biedt. Verder wil je dat de VPN eenvoudig in gebruik is en dat er een gratis proefperiode is, zodat je hem eerst kunt uitproberen. Ten slotte is garantie belangrijk. Als iets niet werkt zoals jij het wilt, wil je natuurlijk een betrouwbare VPN-aanbieder die een ‘niet goed geld terug’-garantie heeft.

Kun je een gratis VPN gebruiken voor HBO Max?

Het antwoord op deze vraag is het beste samen te vatten als: het kan wel, maar wij raden het niet aan. Elke bedrijf moet uiteindelijk geld verdienen. Als je VPN-aanbieder het niet geld verdient aan jouw gebruik van de VPN, waarmee wordt het dan verdiend? Je data? Je privacy, die je juist met het gebruik van de VPN zou beschermen? Bovendien is het zeer waarschijnlijk dat gratis VPN-aanbieders niet voldoen aan de vijf eerdergenoemde aspecten die belangrijk zijn bij een provider (snel, wereldwijd, gebruiksvriendelijk, proefperiode en garantie). Kies een betrouwbare VPN met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dat is op de lange termijn 100% aan te raden. Gelukkig zijn er op dit moment een paar hele goede aanbieders die mooie deals beschikbaar hebben.

Wat is de beste VPN aanbieder voor HBO Max?

Er zijn veel verschillende soorten en prijzen bij VPN-aanbieders, maar voor de zekerheid raden wij je altijd aan om voor één van de meest betrouwbare een veelgebruikte aanbieders te kiezen. De beschikbaarheid van servers is er ruim, de klantenservice is er goed en je beschermt je data zo goed mogelijk. Een aantal van deze aanbieders zijn SurfsharkExpressVPN, Goose VPNNordVPN, PrivateInternetAccess, PureVPN en VPN Nederland. Zij voldoen aan veel van de belangrijkste punten om op te letten bij een VPN verbinding:

 • Snelle servers in belangrijke locaties: films en series streamen van het land naar jouw keuze is alleen mogelijk als de VPN-aanbieder gebruik maakt van servers in dat land. Dat is dus een belangrijke afweging bij het kiezen van je VPN.
 • Gebruiksvriendelijke interface: gebruikers willen natuurlijk dat een VPN makkelijk ingesteld kan worden. Zo kunnen ze met een goede VPN-aanbieder eenvoudig een uitzendland kiezen, ook als ze geen techneuten zijn.
 • Gratis proefperiode: bij sommige VPN-aanbieders kun je eerst gratis de verbinding testen voor je een vast abonnement afsluit.
 • Garantie: mocht een VPN niet naar toebehoren werken, dan wil je graag je geld terug. De meest betrouwbare VPN-aanbieders bieden zo’n ‘niet goed geld terug’-garantie.
 • Goede verbindingen en snelheid: de beste VPN-verbindingen zijn razendsnel, maar de slechtere VPN-aanbieders doen er soms veel te lang over om een pagina te laten laden.

1. Surfshark – Beste prijs/kwaliteit, nu tijdelijk vanaf €2 per maand

De absolute nummer 1 uit deze lijst met topaanbieders is de razendsnelle en tegelijkertijd spotgoedkope Surfshark! Vanaf slechts €2 per maand kun je al een premium abonnement krijgen. Hoe lang ze deze prijs aan kunnen houden, is nog maar de vraag. Daarom is onze tip om deze aanbieder zo snel mogelijk uit te proberen. Je hebt meer dan genoeg keuze uit servers wereldwijd en krijgt een ijzersterke verbindingskwaliteit voor je prijs.

Surfshark
Probeer nu Surfshark uit om naar het wereldwijde aanbod van films en series op streamingdiensten te kijken.

Recensies van gebruikers over Surfshark

Ook gebruikers zijn over het algemeen erg tevreden met het deze VPN-verbinding. Op de gerenommeerde website Trustpilot krijgt Surfshark 4.3 uit 5 sterren en laten gebruikers vooral weten erg tevreden te zijn over de prijs/kwaliteit-verhouding. Hieronder vind je een aantal recente reviews.

2. NordVPN – Beste mobiele aanbieder

Deze verbinding is onder velen bekend. Dat komt niet alleen doordat het een aanbieder is die door reclame populair is geworden, maar ook door de prijs. Zo is een abonnement momenteel €10.63 per maand, maar die prijs wordt sterk verlaagd bij een abonnement van één of drie jaar. Zo wordt de maandprijs door een jaarabonnement €6.22 per maand en door een driejaarsabonnement slechts €3.15 per maand.

NordVPN
Probeer nu NordVPN uit om naar het wereldwijde aanbod van films en series op streamingdiensten te kijken.

3. Goose VPN – Beste Nederlandse aanbieder

Dit is de ‘new kid on the block’ die afkomstig is uit Nederland en waanzinnig goede aanbiedingen biedt. Ga hiermee voor kwaliteit, maar tegelijkertijd ook voor een flinke kostenbesparing. Er is nu zelfs tijdelijk een zomerdeal die voor flinke concurrentie met de andere aanbieders van VPN diensten zorgt. Je krijgt op dit moment een maandabonnement voor maar €2.75 per maand. Je hebt hier bovenop ook nog eens het voordeel van 30 dagen bedenktijd.

Goose VPN
Probeer nu Goose VPN uit om naar het wereldwijde aanbod van films en series op streamingdiensten te kijken.

4. ExpressVPN – Beste snelheid

Dit is een aanbieder die vaak net een tandje duurder is dan andere VPN-providers, maar absoluut bekend staat om de goede kwaliteit. Met een ruime beschikbaarheid in servers en goede gebruiksvriendelijkheid is dit ook absoluut een aanrader. Een abonnement kost nu $12.31 per maand, maar een halfjaarsabonnement verlaagt die prijs naar $9.50 per maand en een jaarabonnement naar $6.67 (€5.72) per maand.

ExpressVPN
Probeer nu ExpressVPN uit om naar het wereldwijde aanbod van films en series op streamingdiensten te kijken.