Headspace: Guide To Meditation seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Heb jij met de hulp van Headspace en Netflix al helemaal je innerlijke rust gevonden? Mooi, want er staan nog twee delen van de samenwerking tussen deze twee bedrijven op de planning voor 2021! Vind hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Headspace: Guide To Meditation seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Headspace: Guide To Meditation over?

Dit is de tijd om aan je geestelijk welzijn te denken. Deze achtdelige serie, die samen met Headspace is ontwikkeld, laat zien hoe meditatie je in je dagelijks leven kan helpen. Van stressvermindering tot dankbaarheidsbetuigingen, elke aflevering begint met de basisbeginselen en de technieken van de oefening en wordt afgesloten met meditatie onder begeleiding. Druk op Afspelen, doe je ogen dicht en ontdek de talloze voordelen van meditatie.

Titel: Headspace Guide to Meditation
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Documentaire
Production Companies: Vox Media Studios and Headspace Studios
Executive Producers: Chad Mumm, Mark W. Olsen, Chris Grosso, Andy Puddicombe, Sam Rogoway, Morgan Selzer
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Headspace: Guide To Meditation seizoen 2 op Netflix België?

Op 1 januari 2021 is het eerste seizoen van Headspace: Guide To Meditation gelanceerd op Netflix. In 8 afleveringen wordt je meegenomen door de wereld van de meditatie aan de hand van Andy Puddicombe, oprichter van de bekende meditatieapp Headspace.

De samenwerking tussen Netflix en Headspace zal in totaal 3 delen tellen. Headspace: Guide To Meditation is dus in januari 2021 gelanceerd en het tweede en derde deel volgen allebei ook nog 2021 als de planning loopt zoals verwacht. Van het tweede deel is bekend dat het Headspace: Guide To Sleep zal heten. Waarschijnlijk wordt dit als losse serie uitgebracht op Netflix, maar in feite kun je het zien als het tweede seizoen van Headspace: Guide To Meditation.

  1. Wanneer komt Headspace: Guide To Meditation seizoen 2 op Netflix België?

    De tweede serie van Headspace en Netflix, getiteld Guide To Sleep, zal volgens planning nog in 2021 op de streamingdienst verschijnen. De release datum hiervan is echter nog niet bekendgemaakt. Zodra een exacte datum over deel 2 bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

  2. Waar kun je Headspace: Guide To Meditation online kijken?

    Headspace: Guide To Meditation is een Original serie van Netflix in samenwerking met de meditatieapp Headspace en is daarom exclusief op deze streamingdienst te bekijken.

→ Bekijk nu alles voor meditatie 🍿

Komt er een Headspace: Guide To Meditation seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

In feite is het plan dat er drie samenwerkingen van Headspace en Netflix verschijnen in 2021, waarvan de eerste Guide To Meditation is en de tweede Guide To Sleep. Van de derde is nog niets bekend verder, maar volgens de planning zou deze dus ook nog in 2021 online moeten komen. Zodra we meer weten, verschijnt het nieuws op de social media kanalen en website van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Headspace: Guide To Meditation seizoen 2?

Er is helaas nu nog geen trailer van een mogelijk tweede seizoen van Headspace: Guide To Meditation. Wel kun je je ondertussen vast opwarmen voor de komst van het vervolgseizoen met de beelden van het eerste deel van de rustgevende serie.