Gloednieuwe spin-off komedieserie ‘How I Met Your Father’ is nu op Disney+ te zien

We hebben in België een paar maanden geduld moeten hebben, want de gloednieuwe sitcom How I Met Your Father ging in januari al in première in de Verenigde Staten. Vanaf vandaag, woensdag 11 mei 2022, kunnen we gelukkig ook hier genieten van het volledige eerste seizoen bij Disney+.

‘How I Met Your Father’ is vanaf woensdag 11 mei 2022 te zien op Disney+ in België

Hulu, een Amerikaanse streamingdienst die voor het meerendeel in handen is van The Walt Disney Company, lanceerde op 18 januari 2022 de fonkelnieuwe serie How I Met Your Father. In België werd de première van deze sitcom pas twee maanden later geprikt, op 9 maart 2022. Helaas werd die releasedatum later gecanceld.

Gelukkig werd er goed nieuws met ons gedeeld bij de bekendmaking van de nieuwe films en series op Disney+ in mei 2022. Uit dit overzicht bleek dat woensdag 11 mei 2022 de nieuwe datum zou zijn dat de serie in België online zou verschijnen. Om 09:00 uur ‘s ochtends was het dan ook eindelijk zo ver, waardoor alle 10 afleveringen van seizoen 1 nu te streamen zijn.

Ook ‘How I Met Your Mother’ is in het aanbod van de streamingdienst opgenomen

Deze spin-off serie speelt zich af in dezelfde wereld als de bijna gelijknamige hitserie How I Met Your Mother, maar het verhaal wordt nu verteld vanuit het perspectief van een vrouw (Hilary Duff) en de vertelling gebeurt verder in de toekomst. Alle 9 seizoenen van de razendpopulaire sitcom zijn tevens hier op Disney+ in België te streamen.

HIMYM is na 9 seizoenen afgelopen, maar je hoeft gelukkig niet bang te zijn dat het na S1 al gedaan is voor HIMYF. Slechts twee maanden na de lancering van het eerste deel werd al bekendgemaakt dat seizoen 2 van How I Met Your Father in de pijplijn zit. Momenteel is nog niet bekend wanneer deze afleveringen te zien zullen zijn, maar naar verwachting zal dit door de duur van de productie en nabewerking niet voor 2023 gebeuren. Hierover is echter nog geen officiële bekendmaking naar buiten gebracht. We houden je als eerste op de hoogte via je mail zodra we meer te weten komen.

Verhaal en informatie van ‘How I Met Your Father’ op Disney+

Net als in de beroemde serie How I Met Your Mother vertelt een hoofdpersoon aan haar kind(eren) hoe hij/zij haar partner heeft ontmoet. Dit keer gaat het echter om de vrouw Sophie (Hilary Duff), in plaats van om de man Ted Mosby. Zij legt uit hoe haar leven was in het jaar 2021 met haar groep vrienden, terwijl zij zelf aan het uitvogelen waren wie ze eigenlijk zijn en hoe ze verliefd gaan worden op de ware.

TitelHow I Met Your Father
SoortSerie
Jaar2022-
Duur1 seizoen
CategorieKomedie
IMDb5,3 uit 12.000 stemmen
MakersIsaac Aptaker, Elizabeth Berger
CastHilary Duff, Chris Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tom Ainsley, Tien Tran, Kim Cattrall, Josh Peck, Ashley Reyes

Synopsis: Disney