Waar kun je de film The Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Hitman’s Wife’s Bodyguard online kijken kunnen. Met absolute topacteurs als Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas en Morgan Freeman en het gigantische succes van de voorganger The Hitman’s Bodyguard uit 2017 (6.9 uit 200.000 stemmen op IMDb en een omzet van ruim $176 miljoen), is een spektakel van deze film uit 2021 bijna gegarandeerd. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The Hitman’s Wife’s Bodyguard online kijken?

Bioscoop: Deze titel is vanaf 22 juli 2021 in de bioscoop te zien.

Verhaal van The Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021)

‘s Werelds meest dodelijke koppel – bodyguard Michael Bryce en huurmoordenaar Darius Kincaid – zijn terug op een nieuwe levensbedreigende missie. Nog steeds zonder vergunning en onder toezicht, wordt Bryce tot actie gedwongen door Darius’ nog wispelturiger vrouw, de beruchte internationale oplichtster Sonia Kincaid.

Terwijl Bryce door zijn twee gevaarlijkste beschermelingen over de rand van de afgrond wordt gedreven, raakt het trio verwikkeld in een wereldwijd complot en komen ze er al snel achter dat zij de enigen zijn die tussen Europa en een wraakzuchtige en machtige gek staan. Deelnemend aan deze leuke en dodelijke chaos is Morgan Freeman als – nou ja, je zult het zien.

Streaming informatie over de film

Titel: The Hitman’s Wife’s Bodyguard
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Komedie, Misdaad
Duur: 1 uur en 40 minuten
Budget: $50,000,000
Cast: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Morgan Freeman
IMDb: 6.3 uit 10.000 stemmen

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.