Hoe laat komt Virgin River seizoen 2 op Netflix?

Wat een ongelooflijk succes was het eerste seizoen van Virgin River op Netflix! Gelukkig was er een tweede seizoen op komst en weten we nu zelfs dat er ook een deel 3 van de populaire romantische serie aankomt. Maar fans staan vooralsnog natuurlijk te springen om het antwoord op de vraag: hoe laat komt Virgin River seizoen 2 op Netflix? Wij geven hier het antwoord en laten je weten of alle afleveringen ook tegelijk online komen op 27 november 2020.

→ Alle Virgin River-boeken van schrijfster Robyn Carr, waar de serie op gebaseerd is, vind je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl

Hoe laat komt Virgin River seizoen 2 op Netflix op 27 november 2020?

 1. Hoe laat komt Virgin River seizoen 2 op Netflix?

  Vanaf vrijdag 27 november 2020 om 09:00 uur zal het volledige tweede seizoen van Virgin River op Netflix te zien zijn in Nederland.

 2. Hoeveel afleveringen zitten er in het tweede seizoen van Virgin River?

  Er zullen in totaal 10 afleveringen verschijnen van het tweede seizoen van Virgin River en deze afleveringen zullen allemaal tegelijkertijd op Netflix komen.

 3. Waar kun je Virgin River seizoen 2 online kijken?

  Virgin River is een Netflix Original, dus de serie is exclusief op Netflix te bekijken. Wel kun je de boeken van Robyn Carr waarop de serie gebaseerd is vinden bij Bol.com, waarvan je de link hieronder vindt.

 4. Komt er ook een derde seizoen van Virgin River?

  Goed nieuws, want het derde seizoen van de serie is in de maak! Meer hierover vind je op de pagina over Virgin River seizoen 3 op Netflix.

→ Alle Virgin River-boeken van schrijfster Robyn Carr, waar de serie op gebaseerd is, vind je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl

Waar gaat het verhaal van Virgin River over?

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Details van de serie

Titel: Virgin River
Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Drama, Romantiek
Makers: Sue Tenney
Cast: Colin Lawrence, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey
IMDb: 7.5 uit 9,964 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Vergelijkbare series

Sonny with a Chance (2009-)

Nashville (2012-2018)