Homecoming seizoen 3 op Amazon Prime Video | Nieuws, trailer en datum

Wat een waanzinnig spannende serie is de drama/thriller Homecoming op Amazon Prime Video! Na de release van het tweede seizoen in mei 2020 zijn de kijkers benieuwd naar de komst van deel 3. Micah Bloomberg en show-runner Eli Horowitz hebben al laten weten dat er meer dan genoeg ideeën zijn voor een derde seizoen. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Homecoming seizoen 3 op Amazon Prime Video!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Homecoming over?

Een anthologiereeks rond de mysterieuze Geist Group, een onconventioneel wellnessbedrijf en hun al even onorthodoxe programma, het Homecoming Initiative.

Titel: Homecoming
Soort: Serie
Jaar: 2018
Seizoenen: 2 seizoenen
Categorie: Drama, Thriller
IMDb: 7.5 uit 17,663 stemmen
Makers: Micah Bloomberg, Eli Horowitz, Sam Esmail
Cast: Stephan James, Bobby Cannavale, Hong Chau
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Direct kijken via Amazon Prime Video: Bekijk 30 dagen gratis op Amazon Prime Video
Meer over Homecoming op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Homecoming seizoen 3 op Amazon Prime Video België?

Wanneer komt Homecoming seizoen 3 op Amazon Prime Video België?

Op dit moment hebben de makers nog geen groen licht gekregen voor een derde deel van Homecoming op Amazon Prime Video in België. Het lijkt gezien de populariteit van de serie echter zeer waarschijnlijk dat er wel een vervolgdeel zal volgen. Ook hebben Micah Bloomberg en show-runner Eli Horowitz al aangegeven genoeg ideeën te hebben voor een vervolgseizoen. Houd goed je mail in de gaten als je het wilt horen zodra er nieuws over de release datum is. Waarschijnlijk zal de uiteindelijke publicatie in 2021 liggen.

→ Vergelijkbare series met Homecoming vind je hier 🍿

Komt er een Homecoming seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien seizoen 3 nog niet is bevestigd, weten we ook nog niets over een vierde deel. Zodra hier meer over bekend is, vind je het nieuws direct op Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Homecoming seizoen 3?

Er zijn nog geen beelden van een mogelijk derde seizoen, maar we hebben natuurlijk wel de spannende trailer van seizoen 2 voor je!