Netflix verwijdert plotseling bijna alle seizoenen van Homeland

Er is veel verontwaardiging ontstaan op sociale media vandaag nadat 6 van de 7 seizoenen van de populaire serie Homeland van Netflix verwijderd zijn. Zonder waarschuwing bleek dat plotseling alleen nog seizoen 1 op de streamingdienst te zien is. In dit artikel vind je hoe dit mogelijk is, of we weten of de serie terug zal keren en waar momenteel deze seizoenen wel online te bekijken zijn.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Verdwijnsein van december met How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, Gossip Girl en Prison Break

Eerder brachten we naar buiten dat er een paar topseries van Netflix verwijderd zouden worden, waaronder How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, Sons of Anarchy, The Fresh Prince of Bel-Air en Gossip Girl. Twee opmerkelijke feiten in dit verdwijnsein van Netflix in december 2020 zijn dat Prison Break en The Big Bang Theory uiteindelijk toch verlengd blijken te zijn, maar dat plotsklaps zonder waarschuwing seizoen 2 tot en met 7 van Homeland verdwenen waren.

Waarom stond Homeland niet in het verdwijnsein?

Wat belangrijk is om te weten, is dat Netflix bij titels waar binnenkort de rechten van verloren worden heeft besloten om een kopje ‘Beschikbaarheid’ toe te voegen. Hier staat tot welke datum de volledige serie op de streamingdienst te zien zal zijn. Aangezien series als How I Met Your Mother en Sons of Anarchy met alle seizoenen verdwenen, gold die datum voor de volledige serie. Mogelijk is een verklaring voor het feit dat de verwijdering van Homeland niet is gemeld simpelweg omdat niet de volledige serie werd verwijderd (enkel seizoen 2-7, terwijl seizoen 1 bleef staan).

Netflix verwijdert How I Met Your Mother
Bij de informatie over een film of serie op Netflix wordt na het kopje ‘Beschikbaarheid’ aangegeven wanneer een titel verwijderd wordt

Keert Homeland binnenkort weer terug naar Netflix?

Helaas kunnen we niets zeggen over de mogelijke terugkeer van Homeland naar Netflix. Houd vooral goed de lijsten met nieuwe films en series op Netflix in januari 2021, februari 2021 en maart 2021 in de gaten om te horen wat er de komende maanden allemaal verwacht wordt op de streamingdienst. Zodra we meer weten over de eventuele terugkeer van de serie naar Netflix, zullen we het nieuws ook vermelden via je mail.

Waar kun je deze 7 seizoenen van Homeland nog wel online kijken?

Gelukkig hebben we ook goed nieuws voor fans van de serie, want momenteel zijn al deze 7 seizoenen van Homeland nog wel op Amazon Prime Video te bekijken. Je kunt overigens de eerste 30 dagen gratis streamen, waardoor je daarna nog kunt beslissen of je je abonnement op het video on demand-platform aan wilt houden. We wensen je heel veel kijkplezier!