Er komt geen negende seizoen 9 van Homeland, want de serie is gecanceld

Homeland is al jarenlang een ontzettend populaire serie en veel kijkers zijn dan ook benieuwd of er een negende seizoen komt na de release van seizoen 8 op Netflix. Helaas hebben we slecht nieuws Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Homeland seizoen 9 op Netflix.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Homeland vind je hier

Waar gaat het verhaal van Homeland over?

Tijdens Carrie Mathison’s verblijf in Irak als CIA-agent werd ze gewaarschuwd door een informant dat een Amerikaanse oorlogsgevangene door al-Qaeda is gehersenspoeld. Nadat ze een ongeoorloofde operatie uitvoert wordt Carrie heringezet bij de CIA antiterreureenheid in Langley, Virginia.

Titel: Homeland
Soort: serie
Seizoenen: 8 seizoenen
Genre: Misdaad, Drama, Mystery
IMDb: 8.3 uit 311.000 stemmen
Bestel: Bestel
Kijken: Kijken
Meer over Homeland op Streamwijzer vind je hier

Komt er een Homeland seizoen 9 op Netflix of een andere streamingdienst in België?

In een interview met EW zei co-ontwikkelaar Alex Gansa: “Homeland ontstond als een verhaal over een protegé en een mentor. Het Saul-Carrie verhaal is het enige constante gebleven gedurende acht seizoenen. En we gaan dat verhaal nu echt afsluiten. Het is de reden dat ik hier acht seizoenen ben gebleven. En ik hoop dat we dat verhaal goed gemaakt hebben.”

  1. Komt er een seizoen 9 van de serie Homeland?

    Homeland is gecanceld door de makers, dus er zal helaas geen negende seizoen van de hitserie verschijnen.

  2. Waar kun je Homeland online kijken?

    Homeland is momenteel enkel op Netflix te zien en dus naar verwachting voorlopig niet op andere streamingdiensten als Disney+ of Amazon Prime Video.

→ Alle seizoenen van Homeland vind je hier 🍿