Horrify lanceert horror serie Into The Dark met gratis abonnementen voor Streamwijzer volgers

De markt van de streamingdiensten blijft verder versplinteren. Met de recente lancering van Apple TV+ en Disney+ lijkt de War On Netflix volop in gang te zijn gezet. Maar er zijn nog meer streamingdiensten in opkomst, vooral voor liefhebbers van specifieke genres. Vandaag lichten we ter ere van de horror serie Into The Dark, en met behulp van wat leuke cadeaus, de volgende uit: Horrify, de engste en spannendste streamingdienst van de Benelux!

  • 🎁 Tijdelijk een gratis Horrify maandabonnement t.w.v. €6,95 voor alle Streamwijzer volgers
  • 🏆 Drie gratis Horrify jaarabonnementen t.w.v. €69,95 voor de winnaars van de winactie
  • … lees snel verder of ga direct naar de gratis abonnementen om hier meer over te weten te komen!

Wat is Horrify?

Horrify is de streamingdienst van de Benelux voor horror films en series. Horrify kan worden gestreamd via de app op Android en iOS, waardoor je ook kunt streamen via Apple Airplay of de Google Chromecast. Met een abonnement kan onbeperkt naar meer dan 350 films en series worden gekeken die speciaal geselecteerd zijn voor en door horror fans. De streamingdienst combineert een aanbod van klassiekers met nieuwe releases.

Horror serie Into The Dark

STREAM & SCREAM! Vanaf oktober 2019 is de horror serie Into The Dark begonnen op Horrify. Deze angstaanjagende serie bevat 12 afleveringen van elk ongeveer 1.5 uur, waarbij elke losse aflevering in het teken staat van een andere feestdag.

Zo passeren onder andere Halloween, Kerst, Oud & Nieuw, Valentijnsdag en 1 april, zodat je bij elke feestdag lekker op de bank kan griezelen. De aflevering Flesh and Blood – over de Amerikaanse feestdag Thanksgiving – staat sinds 28 november ook op Horrify. De eerste aflevering is sinds oktober al beschikbaar en staat natuurlijk in het teken van… Halloween!

Into The Dark aflevering 1: The Body

De huurmoordenaar Wilkes heeft zojuist zijn laatste klus geklaard. Hij moet enkel nog het lichaam dumpen. Wilkes wikkelt het slachtoffer in plastic en sleept het nonchalant naar buiten. Aangezien het Halloween avond is denken nietsvermoedende voorbijgangers dat het lijk onderdeel van zijn kostuum is.

Vandalen hebben zijn autobanden lek gestoken en een aantal patrouillerende agenten komen akelig dichtbij. De voorbijganger Alan en zijn vrienden zijn zo onder de indruk van Wilkes’ kostuum dat ze hem spontaan uitnodigen voor een Halloween feest.

De huurmoordenaar gaat in op de uitnodiging onder de voorwaarde dat ze hem een lift geven. De avond loopt verschrikkelijk uit de hand wanneer de vriendengroep beseft dat Wilkes totaal geen Halloween viert.

Into The Dark is een griezelig spektakelstuk dat onmisbaar is in het assortiment van een echte horror fan. De angstaanjagende verhalen slepen je mee door de diepste krochten van de vrolijkste feestdagen. Gelukkig wordt het tweede seizoen inmiddels geproduceerd, dus het einde is nog lang niet in zicht!

Into the Dark: The Body Trailer (Official) • A Hulu Original

Winactie met gratis maand- en jaarabonnementen op Horrify

Verrassing! Als volger van Streamwijzer krijg jij van ons een mooi cadeau. Door naar deze pagina te gaan kun je nu tijdelijk een hele maand gratis Horrify kijken! Ga naar de pagina, selecteer Streamwijzer in het menu en registreer je bij Horrify voor een gratis maand griezelen. De actievoorwaarden zijn hierop van toepassing.

Maar er is nog meer… Je maakt nu via onze social media kans op een heel jaar gratis Horrify! Volg Streamwijzer op Facebook, Instagram of Twitter en activeer je bovenstaande gratis maandabonnement om kans te maken op één van de drie abonnementen van een jaar gratis Horrify! De actievoorwaarden zijn hierop van toepassing.

Into The Dark Halloween

Actievoorwaarden

  • De winnaars van de winactie zullen bekendgemaakt worden via social media.
  • Je kunt via de actiepagina een maand lang onbeperkt gratis films kijken via streamingdienst Horrify.
  • Na de gratis maand gaat een abonnement over in een maandabonnement, tenzij anders aangegeven.
  • Het abonnement kan vanaf de start direct worden stopgezet via het account op Horrify, waarna nog steeds van de maand lang gratis Horrify kan worden genoten.