Waar kun je How I Met Your Father (2022) online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je How I Met Your Father online kijken kunt (de nieuwe sitcom uit 2022 met Hilary Duff naar het voorbeeld van de geliefde serie How I Met Your Mother). In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar kun je How I Met Your Father uit 2022 online kijken?

✅ Disney+➡️ Ga direct naar How I Met Your Father op Disney+. Op deze streamingdienst is het volledige eerste seizoen sinds 11 mei 2022 te zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas How I Met Your Father niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Na de première van How I Met Your Father in de Verenigde Staten op 18 januari 2022 was het zoeken naar manieren om de serie in België te kijken. HIMYF is namelijk in de VS gelanceerd op Hulu, maar die streamingdienst hebben we hier in België niet. Hulu is echter onderdeel van The Walt Disney Company, wat betekent dat we in België op Disney+ naar de serie kunnen kijken (net als How I Met Your Mother). Sinds woensdag 11 mei 2022 is de serie daar dan ook te streamen.

Verhaal van How I Met Your Father (2022-)

Net als in de beroemde serie How I Met Your Father vertelt een hoofdpersoon aan haar kind(eren) hoe hij/zij haar partner heeft ontmoet. Dit keer gaat het echter om de vrouw Sophie (Hilary Duff), in plaats van om de man Ted Mosby. Zij legt uit hoe haar leven was in het jaar 2021 met haar groep vrienden, terwijl zij zelf aan het uitvogelen waren wie ze eigenlijk zijn en hoe ze verliefd gaan worden op de ware.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelHow I Met Your Father
SoortSerie
Jaar2022-
Duur1 seizoen
CategorieKomedie
MakersIsaac Aptaker, Elizabeth Berger
CastHilary Duff, Chris Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tom Ainsley, Tien Tran, Kim Cattrall, Josh Peck, Ashley Reyes