Populaire sitcom ‘How I Met Your Father’ keert deze week terug

Fan van How I Met Your Mother? In 2022 verscheen er een reactie op deze populaire sitcom in de vorm van de nieuwe serie How I Met Your Father en deze week is het eindelijk tijd voor het tweede seizoen. Je kan er vanaf woensdag 19 april naar kijken op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Oude bekenden in ‘How I Met Your Father’ seizoen 2

How I Met Your Mother was een enorm populaire en geliefde serie die van 2005 tot 2014 werd uitgezonden en ons uiteraard het verhaal vertelde van Ted Mosby en hoe hij de moeder van zijn kinderen ontmoette. Met How I Met Your Father werd deze succesformule nieuw leven ingeblazen.

Hilary Duff vertolkt de rol van de jonge Sophie en Kim Catrell is de oudere versie van het personage. Zij beleeft samen met haar andere New Yorkse vrienden een hoop (date)avonturen. Ook in het tweede seizoen zal de nadruk hier weer op liggen. Leuk om te weten: we gaan, net als in het eerste seizoen, weer een oude bekende terugzien. Was het de vorige keer Cobie Smulders (Robin), nu maakt Neil Patrick Harris (Barney) zijn opwachting. De makers hopen uiteindelijk alle oudgedienden een keer langs te laten komen. Klinkt leuk!

‘How I Met Your Father’ seizoen 2 komt op 19 april op Disney+

In april komen er een hoop leuke series naar Disney+, waaronder Rennervations met Jeremy Renner, Tiny Beautiful Things met Kathryn Hahn en The English met Emily Blunt. Het is daarnaast dus tijd voor het tweede seizoen van How I Met Your Father, dat vanaf woensdag 19 april te zien zal zijn.

Benieuwd naar alle verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Net als in de beroemde serie How I Met Your Mother vertelt een hoofdpersoon aan haar kind(eren) hoe hij/zij haar partner heeft ontmoet. Dit keer gaat het echter om de vrouw Sophie (Hilary Duff), in plaats van om de man Ted Mosby. Zij legt uit hoe haar leven was in het jaar 2021 met haar groep vrienden, terwijl zij zelf aan het uitvogelen waren wie ze eigenlijk zijn en hoe ze verliefd gaan worden op de ware.

TitelHow I Met Your Father
SoortSerie
Jaar2022-
Duur1 seizoen
CategorieKomedie
IMDb5,5 uit 18.000 stemmen
MakersIsaac Aptaker, Elizabeth Berger
CastHilary Duff, Chris Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tom Ainsley, Tien Tran, Kim Cattrall, Josh Peck, Ashley Reyes

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.