Nieuwe afleveringen van ‘How I Met Your Father’ staan nu op Disney+

Het tweede seizoen van How I Met Your Father werd, zoals je de laatste tijd wel vaker ziet gebeuren, opgedeeld in twee delen. In april konden we naar de eerste elf afleveringen kijken, maar we hadden er nog negen tegoed. Disney+ heeft die vandaag eindelijk aan het aanbod toegevoegd.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit kun je verwachten van ‘How I Met Your Father’ seizoen 2B

Als de opvolger van de enorm geliefde sitcom How I Met Your Mother, was het onvermijdelijk dat How I Met Your Father een groot succes zou worden. Ted Mosby werd vervangen door Sophie, gespeeld door Hillary Duff, en er werd een nieuwe hitserie geboren. Inmiddels hebben we er anderhalf seizoen van mogen genieten en nu zijn er dus weer nieuwe afleveringen te zien.

In het eerste deel van het tweede seizoen hadden we het genoegen om een gastoptreden te zien van Neil Patrick Harris, die in de originele serie de onverbeterlijke vrouwenversierder Barney speelde. Helaas zal hij niet verschijnen in het tweede deel van het tweede seizoen. We zien echter wel weer hoe Sophie en haar vrienden zich een weg banen door de uitdagingen van het leven als dertigers in New York.

‘How I Met Your Father’ seizoen 2B is nu live

In april werden de eerste elf afleveringen door Disney+ toegevoegd, maar aangezien er in totaal twintig gemaakt werden was het tweede seizoen gelukkig nog niet voorbij. Vandaag, op woensdag 26 juli, is het tijd voor de laatste negen afleveringen. Ze zijn allemaal tegelijkertijd live gezet door de streamingdienst, dus bingewatchen behoort tot de mogelijkheden.

Benieuwd naar alle verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Net als in de beroemde serie How I Met Your Mother vertelt een hoofdpersoon aan haar kind(eren) hoe hij/zij haar partner heeft ontmoet. Dit keer gaat het echter om de vrouw Sophie (Hilary Duff), in plaats van om de man Ted Mosby. Zij legt uit hoe haar leven was in het jaar 2021 met haar groep vrienden, terwijl zij zelf aan het uitvogelen waren wie ze eigenlijk zijn en hoe ze verliefd gaan worden op de ware.

TitelHow I Met Your Father
SoortSerie
Jaar2022-
Duur2 seizoenen
CategorieKomedie
IMDb5,6 uit 23.000 stemmen
MakersIsaac Aptaker, Elizabeth Berger
CastHilary Duff, Chris Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tom Ainsley, Tien Tran, Kim Cattrall, Josh Peck, Ashley Reyes

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.