How To Get Away With Murder seizoen 5 is nu te zien op Netflix

Ja hoor, het verleden herhaalt zich gelukkig! Op 1 januari 2020 zal, net als vorig jaar, het volgende seizoen van How To Get Away With Murder naar Netflix België komen. Dan kunnen we dus alweer genieten van seizoen 5, het op één na laatste deel! Wat weten we tot nu toe over How To Get Away With Murder seizoen 5 op Netflix België?

Waar gaat het verhaal van How To Get Away With Murder over?

Annalise Keating is een briljante, charismatische en verleidende professor in crimineel recht, die lesgeeft in de studie ‘Hoe kom je weg met moord’. Onverwachts moeten zij en haar leerlingen de leerstof in de praktijk brengen als ze verwikkeld raken in een moord die niet alleen de gehele universiteit op haar grondvesten doet schudden maar ook elk van hun levens beïnvloedt.

Op IMDb wordt de serie How To Get Away With Murder beoordeeld met een 8.1 uit 10.

Wanneer komt How To Get Away With Murder seizoen 5 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt How To Get Away With Murder seizoen 5 op Netflix? Op 1 januari 2020 zal het eindelijk zo ver zijn. Dan komt het voorlaatste deel van de serie naar Netflix België!

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van How To Get Away With Murder vind je hier 🍿

Kom er een How To Get Away With Murder seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, een zesde deel zal worden uitgezonden! Dat zal helaas wel het laatste seizoen van How To Get Away With Murder zijn.

Welke teaser of trailer is er al van How To Get Away With Murder seizoen 5?

Jazeker, er is een trailer van How To Get Away With Murder seizoen 5. Hieronder kun je er alvast van genieten om in de stemming te komen!


Wanneer komt How To Get Away With Murder seizoen 5 op Netflix België?

Vanaf 1 januari 2020 is seizoen 5 van How To Get Away With Murder te zien op Netflix België.