Er komt geen seizoen 7 van How To Get Away With Murder op Netflix

We hebben 1.5 jaar moeten wachten op de komst van het zesde deel van How To Get Away With Murder bij Netflix, maar echte fans hebben natuurlijk het volledige seizoen direct zitten bingewatchen. Ben jij ook benieuwd of er nog een vervolgseizoen komt van HTGAWM? We helpen je een handje met het antwoord in dit artikel. Wat weten we over het nieuws, de trailer en de datum van How To Get Away With Murder seizoen 7 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van How To Get Away With Murder over?

Annalise Keating is een briljante, charismatische en verleidende professor in crimineel recht, die lesgeeft in de studie ‘Hoe kom je weg met moord’. Onverwachts moeten zij en haar leerlingen de leerstof in de praktijk brengen als ze verwikkeld raken in een moord die niet alleen de gehele universiteit op haar grondvesten doet schudden maar ook elk van hun levens beïnvloedt.

Titel: How To Get Away With Murder
Jaar: 2014-2020
Soort: Serie
Duur: 6 seizoenen
Televisienetwerk: ABC (onderdeel van The Walt Disney Company)
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Maker: Peter Nowalk
Cast: Viola Davis, Billy Brown, Jack Falahee, Aja Naomi King, Matt McGorry
Bekijk: Bekijk direct bij Netflix
Bestel: Bekijk direct bij Bol.com

Komt er een How To Get Away With Murder seizoen 7 op Netflix in België of is de serie afgelopen?

Helaas zal er geen zevende seizoen van How To Get Away With Murder komen. De kous is af voor de serie nadat televisiemaatschappij ABC, onderdeel van The Walt Disney Company, heeft besloten de show na 6 seizoenen te cancellen. Vaak wordt zo’n keuze gemaakt na een afweging tussen de productiekosten en kijkcijfers.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van How To Get Away With Murder vind je hier 🍿