Seizoen 3 van Duitse serie ‘How to Sell Drugs Online (Fast)’ staat vanaf vandaag op Netflix

Een Duitse serie over tieners die online ecstasy verkopen, met ook nog eens een vleugje Nederlandse invloed (hoe kan het ook anders als het over de drug XTC gaat?). Dat is de razend populaire Netflix-serie How to Sell Drugs Online (Fast) uit 2019. Na een eerste deel in mei 2019 en een tweede in juli 2020 is het nu, een jaar later, weer tijd voor nieuwe afleveringen. In dit artikel lees je wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van How to Sell Drugs Online (Fast) seizoen 3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van How to Sell Drugs Online (Fast) over?

Om zijn ex-vriendin terug te winnen besluit een nerdy tiener online ecstasy te verkopen vanuit zijn slaapkamer. Hij wordt een van de grootste dealers van Europa. Op een gegeven moment staat Moritz er plotseling helemaal alleen voor en probeert wanhopig aan de macht te blijven als CEO van MyDrugs. Maar als Lenny’s toestand plotseling verslechtert en hij Moritz’ hulp nodig heeft, komen de twee beste vrienden (en Dan, om de een of andere reden) weer bij elkaar voor een laatste klus – met explosieve gevolgen.

Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Komedie, Misdaad, Drama
Makers: Philipp Käßbohrer, Matthias Murmann
Cast: Maximilian Mundt, Lena Klenke, Danilo Kamperidis, Damian Hardung, Leonie Wesselow
IMDb: 7.9 uit 23.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt How to Sell Drugs Online (Fast) seizoen 3 op Netflix in België?

Een jaar na de release van het tweede deel en de razendsnelle verlenging met een seizoen 3, heeft Netflix de nieuwste afleveringen van How to Sell Drugs Online (Fast) online gezet. Om 09:00 uur in de ochtend van dinsdag 27 juli 2021 verscheen het derde seizoen van de Duitse serie op de streamingdienst.

  1. Waar kun je How to Sell Drugs Online (Fast) online kijken?

    De serie HTSDOF is momenteel in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt How to Sell Drugs Online (Fast) seizoen 3 op Netflix in België?

    Sinds dinsdag 27 juli 2021 om 09:00 uur ‘s ochtends is het derde seizoen van How to Sell Drugs Online (Fast) volledig te zien op Netflix.

→ Vergelijkbare series met How to Sell Drugs Online (Fast) vind je hier 🍿

Komt er een How to Sell Drugs Online (Fast) seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel weten we helaas nog niet of de Duitse serie na 3 seizoenen zijn climax heeft bereikt of dat er nog nieuwe afleveringen in de vorm van een seizoen 4 zullen worden uitgebracht. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van How to Sell Drugs Online (Fast) seizoen 3?

Hieronder is de officiële trailer van het derde seizoen van How to Sell Drugs Online (Fast) te bekijken. Veel plezier met streamen!