iCarly krijgt reboot met originele cast van de serie

Goed nieuws voor fans van het Nickelodeon programma iCarly, want er zit een reboot met de originele cast van de kinderserie aan te komen! Miranda Cosgrove (27), Jerry Trainor (43) en Nathan Kress (28) zullen in hun originele karakters gevolgd worden in het leven als volwassenen.

→ Bekijk nu alle seizoenen van iCarly 🍿

iCarly reboot met oude hoofdrolspelers

Tussen 2007 en 2012 werden in totaal 97 afleveringen van de serie iCarly gemaakt en deze waren in België allemaal te zien op de kinderzender Nickelodeon. De vier hoofdrolspelers van de serie waren Miranda Cosgrove in haar rol als Carly Shay en haar oudere broer Jerry Trainor als Spencer Shay. De twee beste vrienden van Carly in de serie waren Jennette McCurdy als Sam Puckett en Nathan Kress als Freddie Benson.

Enkel McCurdy keert niet terug in haar rol voor deze reboot. Wanneer de nieuwe serie, die zal gaan over het leven van de oude personages als volwassenen, zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Verhaal van iCarly

Nickelodeon’s iCarly gaat over tiener Carly, die samen met haar vrienden Freddy, Sam en Gibby een eigen internetshow maakt. De show wordt uitgezonden vanuit een zelfgebouwde studio in Carly’s appartement.

Paramount+ naar België of rechten naar een andere streamingdienst

ViacomCBS lanceert deze serie op haar streamingdienst Paramount+ om mee te doen aan de oorlog tussen de video on demand-platforms. Vooralsnog is niet bekend of deze streamingdienst ook naar België zal komen om de strijd met Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en de rest van de markt aan te gaan.

Het is namelijk ook mogelijk dat de producent besluit de Belgische markt niet te betreden en de rechten hier te verkopen aan één van de andere spelers in de markt. Voor welke optie gaat worden gekozen, is op dit moment nog niet bekend. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer gepubliceerd worden.


  1. Wanneer verschijnt de iCarly reboot?

    Momenteel is helaas nog niet bekendgemaakt wanneer de iCarly reboot zal verschijnen.

  2. Keert de originele cast van iCarly terug voor de reboot serie?

    Miranda Cosgrove (27), Jerry Trainor (43) en Nathan Kress (28) keren terug in hun oude hoofdrollen, maar alleen Jennette McCurdy (28) zal niet meer in de reboot serie te zien zijn.

  3. Waar kun je de iCarly reboot online kijken?

    Momenteel is nog niet bekend of de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ naar België komt met deze nieuwe titel in haar aanbod. Daarnaast kunnen de rechten voor de serie nog bijvoorbeeld aan Netflix, Amazon Prime Video of Disney+ worden verkocht.