Ice Age 6 is vanaf vandaag te zien op Disney+

Volg de avonturen van Buck Wild in de nieuwste geanimeerde komediefilm in de Ice Age-reeks: The Ice Age Adventures of Buck Wild (2022). In de film is onder andere de stem te horen van Simon Pegg (Shaun of the Dead, Star Trek) en het verhaal is het vervolg op Ice Age: Collision Course (2016). The Ice Age Adventures of Buck Wild is vanaf vandaag, vrijdag 25 maart 2022, te zien op de streamingdienst Disney+.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Geanimeerde film The Ice Age Adventures of Buck Wild is sinds vrijdag 25 maart 2022 te zien op Disney+

Vanaf vandaag is The Ice Age Adventures of Buck Wild, een splinternieuwe Amerikaanse animatiefilm uit 2022, te zien op Disney+. Dit is één van de nieuwe films en series op Disney+ in maart 2022, naast onder andere This Is Us seizoen 1-6, West Side Story (2021), Nightmare Alley (2021) en Death on the Nile (2021).

De film is door de voor een Oscar genomineerde John C. Donkin (Gone Nutty, 2002) geregisseerd en is het zesde deel in de Ice Age-reeks. Hij dient ook als stand alone spin-off van de bekende Ice Age-filmserie, wat betekent dat je niet per se de eerste vijf films in de reeks gezien moet hebben om van deze titel te kunnen genieten. Het verhaal van Buck Wild zou eerst als televisieserie ontwikkeld worden, maar is later als volledige film door Walt Disney Pictures geproduceerd. Vanochtend om 09:00 uur Midden-Europese tijd verscheen de film online op Disney’s streamingdienst. 👉 Ga direct naar The Ice Age Adventures of Buck Wild (2022) op Disney+.

Cast en crew van de nieuwste film in de Ice Age-reeks

In de film is de stem van Simon Pegg te horen, de acteur die zijn rol als Buck Wild opnieuw vertolkt. Ook zijn er stemmen van Vincent Tong, Aaron Harris, Utkarsh Ambudkar en Justina Machado. Het script van de film is geschreven door Jim Hecht (Ice Age 2: The Meldown), Ray DeLaurentis (Fairly OddParents) en William Schifrin (Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue!). De film ging op 28 januari 2022 internationaal in première als Disney+ Original-film en is vanaf vandaag in België te zien op Disney+.

The Ice Age Adventures of Buck Wild (film, 2022): verhaal, informatie en trailer

‘The Ice Age Adventures of Buck Wild’ zet de hilarische escapades van de onder ijstijd helden voort terwijl ze meer prehistorisch pandemonium creëren. De altijd enthousiaste opossum-broers Crash en Eddie, die verlangen naar een beetje onafhankelijkheid, gaan op zoek naar een eigen plek. Maar al snel worden ze onder het ijs gevangen in een enorme grot die door dinosaurussen wordt bewoond. Ze worden gered door de eenogige en avontuurlijke wezel Buck Wild. Samen beginnen ze, met de hulp van een paar nieuwe vrienden, aan een missie om de Lost World te redden van de dinosaurusoverheersing.

TitelThe Ice Age Adventures of Buck Wild
SoortFilm
Jaar2022
TaalEngels
Duur1 uur en 21 minuten
CategorieAnimatie, Avontuur, Komedie
RegisseurJohn C. Donkin
CastSimon Pegg, Vincent Tong, Aaron Harris, Utkarsh Ambudkar, Justina Machado

Synopsis: Disney+