Goed nieuws: ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ staat nu op Disney+

Met Indiana Jones and the Dial of Destiny kwam de populaire filmreeks over de legendarische archeoloog na vijftien jaar voorgoed tot een einde. Heb je de film gemist op het witte doek? Niet getreurd, want hij is vanmorgen verschenen op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ is nú te streamen

Indiana Jones and the Dial of Destiny verscheen in juni op het witte doek. Streamers hebben dus even geduld moeten hebben, maar op vrijdag 15 december voegde ook Disney+ de film toe aan het aanbod.

Benieuwd welke titels er nog meer naar de streamingdienst van Disney komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Hier gaat ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ over

Het is alweer tijd voor de vijfde film van de iconische filmreeks. In Indiana Jones and the Dial of Destiny belanden we in 1969, op het middelpunt van de Koude Oorlog. Indiana’s peetdochter Helena is op zoek naar het apparaat van Antikythera, waarmee je gaten in de tijd kan voorspellen en detecteren. Ook nazi Jürgen Voller is hiernaar op zoek, en als het mechanisme in zijn handen valt kan dat weleens verstrekkende gevolgen hebben.

Uiteraard keert Harrison Ford, die inmiddels al ruim tachtig kaarsjes uitgeblazen heeft, terug om de hoofdrol te vertolken. Hij wordt bijgestaan door onder meer Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen en Antonio Banderas. Benieuwd? Hieronder bekijk je de spectaculaire trailer.

Meer informatie over de film

Harrison Ford keert terug in de rol van de legendarische archeoloog voor dit langverwachte laatste deel van de iconische franchise – een groot, wereldomvattend, spannend filmavontuur.

TitelIndiana Jones and the Dial of Destiny
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurJames Mangold
CastHarrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Shaunette Renee Wilson, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones, Oliver Richters, Boyd Holbrook, Mads Mikkelsen, Ethann Isidore

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.