Tweede seizoen van Vlaamse Netflix Original-serie ‘Into The Night’ is nu te zien

Into The Night is de eerste volledig Belgische Netflix Original. De serie verscheen in mei 2020 op Netflix en werd door streamers goed bekeken. Nu zijn fans benieuwd of en wanneer de cast terugkeert voor een tweede seizoen van de serie. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Into The Night seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Into The Night over?

Als een mysterieuze kosmische gebeurtenis chaos veroorzaakt op aarde, proberen de passagiers en bemanning aan boord van een gekaapte nachtvlucht de zon voor te blijven.

Aan het einde van seizoen 1 hebben de passagiers van Flight 21 eindelijk een schuilplaats gevonden in een oude militaire Sovjet-bunker in Bulgarije, maar helaas wordt hun uitstel van betaling afgekapt wanneer een ongeluk een deel van hun voedselvoorraad ruïneert. Plotseling terug bovengronds gejaagd, moeten ze naar de Global Seed Vault in Noorwegen reizen in een wanhopige poging om hun overleving veilig te stellen. Maar zij zijn niet de enigen met dat idee… In naam van het algemeen belang zal onze groep zich moeten opsplitsen, aardig moeten spelen met de ontvangende militaire crew, en offers moeten brengen in een race tegen de klok.

Soort: Serie
Jaar: 2020
Taal: Nederlands
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Drama, Sci-Fi, Thriller
IMDb: 7,1 uit 21.000 stemmen
Makers: Jason George
Cast: Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Stefano Cassetti
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Into The Night seizoen 2 op Netflix in België?

Inmiddels een dik jaar geleden werd al officieel bekendgemaakt dat er een vervolgseizoen van Into The Night zou worden gemaakt. Dat liet Netflix in een tweet weten.

Nu kunnen we gelukkig ook mededelen dat er een releasedatum is verschenen. De teaser laat namelijk zien dat het tweede seizoen van Into The Night vanaf 8 september 2021 op Netflix te zien zal zijn!

  1. Waar kun je Into The Night online kijken?

    De serie Into The Night is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt Into The Night seizoen 2 op Netflix in België?

    Vanaf 8 september 2021 is het tweede seizoen van Into The Night te zien op Netflix in België.

→ Vergelijkbare series met Into The Night vind je hier 🍿

Komt er een Into The Night seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er deel 3 van de serie komt. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Into The Night seizoen 2?

Hieronder is de eerste trailer van het tweede seizoen van Into The Night te zien. Zo kun je alvast in de stemming te komen voor de lancering op 8 september 2021!