Voordelen van een jaarabonnement op Disney Plus

Streamingdienst Disney+ is in België en ze geven je nu wel een heel aantrekkelijk aanbod. Bij de keuze voor een jaarabonnement, geeft Disney je een korting van ruim 15% waardoor je een stuk voordeliger naar alle films en series op het video on demand-platform kunt kijken. In dit artikel leggen we uit wat de voordelen van een Disney+ jaarabonnement zijn ten opzichte van een maandabonnement en wat eventuele baten zijn van een maandelijks opzegbaar abonnement.

Voordelen van een Disney+ jaarabonnement ten opzichte van een maandabonnement

Laten we voorop stellen dat er heel veel voordelen zitten aan het afsluiten van een Disney+ abonnement, voor welke optie je ook kiest. Je kunt onbeperkt en zonder reclame kijken naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Bovendien kun je dat ook nog eens doen met 4 schermen tegelijk op 7 gebruikersprofielen, zijn films en series dikwijls beschikbaar in (Ultra) HD kwaliteit, kun je downloaden op 10 apparaten tegelijk en is streamen via allerlei apparaten als laptop, tablet, computer, mobiel en (smart) TV mogelijk.

Het speciale voordeel van een jaarabonnement op Disney+ zit hem vooral in de portemonnee. Als je een financieel slimme keuze wilt maken, ga je voor een jaarabonnement. De streamingdienst geeft je namelijk ruim 15% korting op dat abonnement, waardoor je omgerekend 2 van de 12 maanden gratis kijkt. Als je het omrekent naar de kosten per maand betaal je ineens geen €6.99 per maand meer, maar slechts €5.83. Extreem goede deal, toch?

Bovendien ben je na een paar maanden echt nog niet uitgekeken met alle bestaande films en series die al op het platform staan en alle nieuwe titels die nog verschijnen. In de lijst met het volledige aanbod van Disney+ in België houden we je op de hoogte van de nieuwste toevoegingen op het video on demand-platform van de vrolijke muis. Veel magisch kijkplezier!

Vergelijking van het Disney+ maand- en jaarabonnement

Hieronder hebben we voor een duidelijk overzicht nog eens de twee abonnementen naast elkaar gezet. Je ziet hier dat je inderdaad een stuk minder betaalt voor het jaarabonnement, maar dat een bijkomend voordeel van een maandabonnement is dat het maandelijks opzegbaar is. Bij het jaarabonnement kijk je echter omgerekend 2 maanden van de 12 gratis, wat ook wel echt een mooie deal is… De keuze is aan jou!

Wat kost Disney Plus Belgie
Ga nu naar Disney+ om een maand- of jaarabonnement (met flinke korting) af te sluiten.

Dezelfde functies beschikbaar voor beide abonnementsvormen

Het mooie is dat je bij allebei de abonnementsvormen toegang krijgt tot exact dezelfde functies. In de tabel hieronder vind je nog eens precies wat allemaal mogelijk is met de abonnementen en wat de kosten precies zijn. Zo kun je je eigen overweging maken en zie je dat het jaarabonnement op Disney+ een stuk voordeliger uitkomt.

Disney+ Abonnement ‘Maandelijks’Disney+ Abonnement ‘Jaarlijks’
Wat kost Disney+ per maand?€6,99€5,83
Wat kost Disney+ per jaar?€83,88€69,99
HD beschikbaarJaJa
Ultra HD beschikbaarJaJa
Aantal schermen tegelijk mogelijk44
Aantal profielen op account mogelijk77
Aantal apparaten met gedownloade films en series tegelijk mogelijk1010
Kijken op laptop, tablet, computer, mobiele telefoon en tvJaJa
Toegang tot alle films en series op Disney+ BelgiëJaJa
GroupWatch mogelijkJaJa
OpzegbaarMaandelijksJaarlijks
Eerste 7 dagen gratisNeeNee

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Hoe neem ik een jaarabonnement op Disney+

Ga naar deze pagina op de Disney+ website om een abonnement te nemen. Het enige wat je zult moeten doen is je bankrekening verifiëren en kiezen of je een maand- of jaarabonnement wilt nemen. Daarna kun je direct beginnen met streamen, wat een feest! We wensen je ontzettend veel kijkplezier met alle films en series van Marvel, Disney, Pixar, National Geographic en Star Wars!


Wat zijn de voordelen van een jaarabonnement op Disney+?

Het voornaamste voordeel is dat een jaarabonnement een stuk goedkoper is dan een maandabonnement op Disney+. In ons overzicht hier vind je hoeveel je bespaart met een jaarabonnement en wat je er allemaal voor krijgt.

Waar kan ik een jaarabonnement op Disney+ nemen?

Via de rode knop bovenaan het artikel vind je de mogelijkheid om ruim 15% korting te krijgen op een jaarabonnement op Disney+.

Krijg je toegang tot dezelfde functies op Disney+ met een jaarabonnement en een maandabonnement?

Ja, beide abonnementen bieden dezelfde toegankelijkheid aan een abonnee. Je kunt dus altijd genieten van hetzelfde aantal scherm, gebruikersprofielen en functies als downloaden en GroupWatch.