Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Nu het vierde seizoen van Jane The Virgin op Netflix staat sinds 14 april 2019 zijn we natuurlijk benieuwd naar de rest. Wat weten we tot nu toe over Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix Nederland? Heb je geen Netflix en wil je wel Jane the Virgin kijken? Je vindt alles van de serie hier.

Waar gaat het verhaal van Jane the Virgin over?

Als dochter van een tienermoeder groeide Jane Villanueva op met het idee om haar moeder’s fouten zelf te vermijden. Op de leeftijd van 23 is haar leven helemaal op de rit. Ze studeert om docent te worden en is verloofd met een knappe detective die haar beslissing steunt om maagd te blijven tot het huwelijk. Dan leidt een routine afspraak met de dokter tot een draai van 180 graden in haar levensverhaal. Jane is per ongeluk geïnsemineerd met zaad bedoeld voor de patiënt in de kamer naast haar en komt nu in een situatie die alleen maar raarder wordt als ze erachter komt dat de zaaddonor haar baas, Rafael, is.

Op IMDb wordt de serie Jane the Virgin beoordeeld met een 7.8 uit 10. Alle seizoenen van Jane the Virgin haal je hier.

Wanneer komt Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix? Netflix hint wel vaker op de komst van een nieuwe film of serie, zoals eerder al met Jane The Virgin seizoen 4. Ook de komst van Glee en The Walking Dead zijn daardoor voorspeld. Nu heeft Netflix gehint op de komst van het vijfde seizoen van Jane The Virgin. En dat komt snel. Heel snel.

Helaas blijkt de streamingdienst later toch terug te krabbelen. Na een tweet waarin Netflix zegt dat Jane helaas pas volgend jaar komt, is duidelijk dat we haar pas in 2020 terug kunnen verwachten met een vijfde seizoen.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Jane The Virgin vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 5 van Jane The Virgin naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Kom er een Jane the Virgin seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal er geen zesde seizoen van Jane the Virgin komen. Na het vijfde deel is het klaar met de serie.

Welke teaser of trailer is er al van Jane the Virgin seizoen 5?

Jazeker, er is een trailer van Jane the Virgin seizoen 5. Hieronder kun je genieten van de trailer van het vijfde seizoen van Jane the Virgin!


Wanneer komt Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix Nederland?

Tot nu toe weten we enkel dat Jane The Virgin seizoen 5 in 2020 op Netflix België zal komen.