Nieuw op Disney+: spionagethriller ‘The Old Man’ (2022-)

Goed nieuws voor abonnees van Disney+ en fans van Jeff Bridges, want vanaf vandaag is er een spannende nieuwe spionageserie op de streamingdienst te zien met de legendarische acteur in de hoofdrol: The Old Man (2022-). Wekelijks zal op woensdag een nieuwe aflevering online verschijnen en… we weten nu al dat er ook een tweede seizoen zal volgen!

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Spionagethriller ‘The Old Man’ met Jeff Bridges wordt vanaf vandaag in België uitgezonden door Disney+

Jeff Bridges vertolkt in The Old Man de rol van Dan Chase, een oude man die tientallen jaren geleden ontsnapt is aan de CIA en sindsdien een afgezonderd bestaan leidt. Plotseling probeert een huurmoordenaar hem uit te schakelen en ontdekt hij dat hij vrede moet sluiten met zijn verleden om zijn toekomst veilig te stellen.

Vandaag, op woensdag 28 september 2022, zijn de eerste twee afleveringen van de serie eindelijk beschikbaar gemaakt voor Belgische kijkers. In de Verenigde Staten ging deze titel al een paar maanden geleden in première en daardoor staat hij nu al met een gemiddelde beoordeling van 7,7 uit 27.000 stemmen op IMDb.

Hierna moet je wat meer geduld hebben voor nieuwe afleveringen. Disney+ zal elke week op woensdagochtend om 09:00 uur Midden-Europese tijd een nieuwe aflevering online plaatsen en in totaal bestaat dit seizoen uit 7 delen. Hierdoor zal de seizoensfinale op 3 november te zien zijn.

FX heeft al een tweede seizoen besteld

Mocht je nou een hekel hebben aan kwaliteitsseries die veel te vroeg gecanceld worden, dan ben je bij The Old Man aan het juiste adres. Al na drie afleveringen in de Verenigde Staten besloot het televisienetwerk FX goed nieuws naar buiten te brengen, want The Old Man werd op 27 juni verlengd met seizoen 2.

Wanneer de nieuwe set afleveringen te zien zal zijn, is op het moment van schrijven nog niet bekend. Meestal gaat er door de duur van het filmen en de post-productie echter minimaal een jaar overheen. Dat zou neerkomen op een verwachte releasedatum in 2023, maar hier is nog niets officieel over naar buiten gebracht op het moment van schrijven. Zodra we hier meer te weten over komen, laten we het natuurlijk als eerste weten via je mail.

The Old Man (serie, 2022) op Disney+: verhaal en informatie

The Old Man gaat over Dan Chase, die tientallen jaren geleden ontsnapte aan de CIA en sindsdien een afgezonderd bestaan leidt. Wanneer een huurmoordenaar probeert Chase uit te schakelen, leert de oude agent dat hij, om zijn toekomst veilig te stellen, vrede moet zien te sluiten met zijn verleden. De assistent-directeur voor contraspionage van de FBI wordt opgeroepen om Chase te vinden vanwege zijn gecompliceerde verleden met de voortvluchtige.

TitelThe Old Man
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Drama, Thriller
IMDb7,7 uit 27.000 stemmen
MakerRobert Levine, Jonathan E. Steinberg
CastJeff Bridges, John Lithgow, Alia Shawkat, Amy Brenneman, E.J. Bonilla, Gbenga Akinnagbe, Bill Heck, Leem Lubany, Hiam Abbass

Synopsis: Disney+