Waar kun je de film Jungle Cruise (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Jungle Cruise online kijken kunnen. Met absolute topacteurs als Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Emily Blunt in de hoofdrollen van de avontuurlijke film, is een kijkcijferkanon namelijk in de maak. In onze recensie omschreven we de film al als een soort Pirates of the Caribbean, maar dan van de Amazone. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Jungle Cruise online kijken?

✅ Disney+: Deze film is sinds 30 juli 2021 met VIP-toegang te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Jungle Cruise bij Disney+.

⛔️ Deze film is niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix of Amazon Prime Video. Dat zal ook in de toekomst niet gebeuren, omdat het gaat om een Original-film van Disney+.

Voor wie liever niet de eenmalige VIP-toegang bijbetaling van €21.99 doet om nu al naar Jungle Cruise te kijken, hebben we gelukkig alvast goed nieuws. Disney+ heeft ervoor gekozen om de film 3.5 mand na de VIP-lancering beschikbaar te maken voor alle abonnees. Vanaf vrijdag 12 november 2021 zal de film dan ook voor elke abonnee van de streamingdienst beschikbaar zijn. Als je dus niet nu al hoeft te kijken, kun je ook iets meer dan drie maanden wachten en de film zonder VIP-toegang streamen.

Verhaal van Jungle Cruise (2021)

Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Emily Blunt gaan op het het avontuur van hun leven in Disney’s Jungle Cruise. Ga mee op een opwindende tocht door de Amazone met de wijze schipper Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton.

Lily reist van Londen, Engeland naar het Amazonewoud en doet een beroep op Frank’s twijfelachtige diensten om haar stroomafwaarts te begeleiden op La Quila, zijn gammele maar charmante boot. Lily is vastbesloten een oeroude boom te ontdekken met ongeëvenaarde genezende krachten, die de toekomst van de geneeskunde kan veranderen.

Het onwaarschijnlijke duo wordt samen op deze epische zoektocht gedreven en komt talloze gevaren en bovennatuurlijke krachten tegen, die allemaal op de loer liggen in de bedrieglijke schoonheid van het weelderige regenwoud. Maar naarmate de geheimen van de verloren boom zich ontvouwen, wordt de inzet nog hoger voor Lily en Frank en hun lot – en dat van de mensheid – hangt aan een zijden draadje.

Streaming informatie over de film

Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 2 uur en 7 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Familie, Fantasy, Komedie
Regisseur: Jaume Collet-Serra
Producenten: John Davis, John Fox, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, Dany Garcia, Beau Flynn
Uitvoerend producenten: Scott Sheldon, Doug Merrifield
Verhaal: John Norville, Josh Goldstein, Glenn Ficarra, John Requa
Scenario: Michael Green, Glenn Ficarra, John Requa
Cast: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramírez, Jack Whitehall, Jesse Plemons, Paul Giamatti
Kijken: Bekijk direct op Disney+