De Kardashians zijn vandaag terug op Disney+

Je favoriete familie is terug op Disney+! Kim, Khloe, Kendall, Kylie, Kourtney en Kris verschijnen vandaag in de allereerste aflevering van het spiksplinternieuwe vijfde seizoen. Vanaf nu is het iedere donderdag tijd voor The Kardashians en wij vertellen je wat je ervan kunt verwachten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit kun je verwachten van seizoen 5

Zoals je van de Kardashians gewend bent, staan ze een paar maanden na het verschijnen van seizoen 4 alweer klaar voor nieuwe afleveringen. De camera’s hebben weer op volle toeren gedraaid in huize Kardashian Jenner en dat betekent dat zussen Kim, Kourtney en Khloé, halfzussen Kylie en Kendall en moeder Kris een hele hoop mee zullen maken. Disney+ laat weten dat “ze in overdrive gaan”. Er komt van alles voorbij, van nieuwe filmprojecten tot babygeluk. En waarschijnlijk ook weer een hele hoop drama.

Elke donderdag een nieuwe aflevering op Disney+

Op 23 mei verscheen de eerste aflevering van deze nieuwe reeks in het aanbod van Disney+. Vanaf nu wordt het verhaal van je favoriete familie iedere donderdag vervolgd, met de seizoensfinale op 25 juli. Dit levert onderstaand uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag23 mei 2024
2Donderdag30 mei 2024
3Donderdag6 juni 2024
4Donderdag13 juni 2024
5Donderdag20 juni 2024
6Donderdag27 juni 2024
7Donderdag4 juli 2024
8Donderdag11 juli 2024
9Donderdag18 juli 2024
10Donderdag25 juli 2024

Meer informatie over de serie

In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera’s weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen. Van de intense druk waaronder ze miljardenbedrijven runnen tot de dolkomische momenten in hun vrije tijd en op school, het is allemaal te zien in deze meeslepende, openhartige serie over liefde en leven in de schijnwerpers.

TitelThe Kardashians
Jaar2022–
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
GenreReality
CastKim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Travis Barker, Scott Disick

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.