Netflix verlengt Zweedse Original-serie ‘Kärlek & Anarki’ met tweede seizoen

Sofie en Max (Ida Engvoll en Björn Mosten) keren terug in het verhaal van de Zweedse Netflix Original-serie Kärlek & Anarki (in het Engels bekend als Love & Anarchy). Dat heeft Netflix in maart 2021 bekendgemaakt. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Kärlek & Anarki seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Kärlek & Anarki over?

Sofie is een ambitieuze consultant en getrouwde moeder van twee kinderen. Wanneer ze de opdracht krijgt een oude uitgeverij te herstructureren, begint haar uiterst geordende leven uit zijn voegen te barsten. Ze ontmoet de jonge IT-expert Max en begint een onverwachte en gewaagde flirt met hem. Daarbij dagen beiden elkaar uit om dingen te doen die tegen de gevestigde sociale normen ingaan. De onschuldige spelletjes veranderen al snel in bittere ernst als de uitdagingen en de daaruit voortvloeiende gevolgen groter en oncontroleerbaarder worden.

Titel: Kärlek & Anarki / Love & Anarchy
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Komedie, Drama, Romantiek
Maker: Lisa Langseth
Cast: Björn Mosten, Carla Sehn, Gizem Erdogan
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Kärlek & Anarki seizoen 2 op Netflix België?

Eindelijk is dat het goede nieuws daar, want de Zweedse serie Kärlek & Anarki (in het Engels bekend als Love & Anarchy) krijgt een tweede seizoen! De maker van de serie, Lisa Langseth, liet hierover het volgende weten: “Het is heerlijk om terug te keren in de wereld van ‘Love and Anarchy’ en tijd door te brengen met al die personages waar ik van hou. Onze kleine uitgeverij zal hard moeten worstelen met zowel het ongrijpbare hedendaagse als de innerlijke labyrinten van het hart.”

  1. Wanneer komt Kärlek & Anarki seizoen 2 op Netflix België?

    Helaas hebben we op dit moment nog geen lanceerdatum van het tweede seizoen, maar door de tijd van de productie zal die waarschijnlijk ergens in het begin van 2022 liggen. Zodra meer over een tweede deel bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

  2. Waar kun je Kärlek & Anarki online kijken?

    De serie Love & Anarchy (‘Kärlek & Anarki’ in het Zweeds) is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

→ Vergelijkbare series met Love & Anarchy vind je hier 🍿

Komt er een Kärlek & Anarki seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Naast de komst van het tweede seizoen is jammer genoeg niet bekendgemaakt of er ook direct een derde seizoen zal volgen. Deze beslissing wordt waarschijnlijk gemaakt na deel 2 in een afweging van kosten en kijkcijfers. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Kärlek & Anarki seizoen 2?

Er is momenteel nog geen trailer van het tweede seizoen van Love & Anarchy, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de serie om alvast in de stemming te komen voor het vervolg van de Zweedse Netflix-serie.