Raadselachtige vulkaanuitbarsting zorgt voor problemen IJslandse serie ‘Katla’ (vanaf vandaag op Netflix)

Scandinavische series doen het al jaren ontzettend goed op de streamingdiensten in België. Zo trekken series als The Bridge, Modus en Young Wallander enorm veel kijkers. Dat moet Netflix zijn opgevallen, want er komt nu een gloednieuwe mysterieuze serie aan. In de nieuwe Original-serie Katla, die vanaf 17 juni 2021 te zien zal zijn op de streamingdienst, barst een met ijs bedekte vulkaan uit en worden door het smeltende ijs mysterieuze elementen uit prehistorische tijden prijsgegeven, met onvoorzienbare gevolgen…

Katla (1 seizoen) komt op 17 juni 2021 naar Netflix

Recentelijk heeft Netflix bekendgemaakt welke nieuwe films en series in juni 2021 zullen verschijnen. Naast de nieuwe IJslandse Original-serie Katla zullen onder andere Joker (2019), seizoen 10C van The Walking Dead, Poeslief: Een Ode Aan De Kat, Lupin deel 2, Atiye seizoen 3 en nog veel meer titels aan het aanbod worden toegevoegd. Hieronder vind je waar de nieuwe mysterieuze IJslandse serie over gaat en kun je de trailer bekijken.

Lees ook: Deze 20 films zijn nieuw op Netflix vandaag (2 juni 2021) 🍿

Verhaal

Een jaar na de uitbarsting van een met ijs bedekte vulkaan geeft het smeltende ijs mysterieuze elementen uit prehistorische tijden prijs, met onvoorziene gevolgen.

Trailer


Details van de serie

Titel: Katla
Land: IJsland
Taal: IJslands
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Mystery, Drama, Sci-Fi
Cast: Guðrún Ýr Eyfjörð, Íris Tanja Flygenring, Ingvar E. Sigurðsson, Þorsteinn Bachmann
Kijken: Bekijk nu op Netflix

Momenteel is nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van Katla op Netflix zal verschijnen.