Katla seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Het succes van Scandinavische series op Netflix is ongekend. Met kijkcijferkanonnen als The Bridge, Modus en Young Wallander moet de streamingdienst besloten hebben dat er meer dan genoeg animo was voor een mysterieuze IJslandse serie. Met veel bombarie werd de titel aangekondigd en nu zijn fans benieuwd of er ook een vervolg van de show zal komen. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Katla seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Katla over?

In IJsland, waar de subglaciale vulkaan Katla al een jaar lang onophoudelijk uitbarst, is Gríma nog steeds op zoek naar haar vermiste zus die verdween op de dag dat de uitbarsting begon. Terwijl haar hoop om haar lichaam ooit te vinden vervaagt, beginnen de bewoners van de omgeving bezoek te krijgen van onverwachte gasten. Er zou wel eens iets verborgen kunnen liggen onder de gletsjer dat niemand ooit had kunnen voorzien.

Titel: Katla
Land: IJsland
Taal: IJslands
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Mystery, Drama, Sci-Fi
Cast: Guðrún Ýr Eyfjörð, Íris Tanja Flygenring, Ingvar E. Sigurðsson, Þorsteinn Bachmann
Kijken: Bekijk nu op Netflix

Wanneer komt Katla seizoen 2 op Netflix België?

Bij de afweging voor een verlenging van een serie met een nieuw seizoen wordt er altijd rekening gehouden met de productiekosten enerzijds en de kijkcijfers anderzijds. Daarnaast moet er in het verhaal natuurlijk ruimte zijn om vervolgd te worden. Momenteel is nog niets bekend over een eventueel tweede seizoen van Katla. Meer nieuws volgt meestal binnen een paar weken tot een paar maanden na de lancering van een serie.

  1. Wanneer komt Katla seizoen 2 op Netflix België?

    Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen van Katla op Netflix zal verschijnen. Mocht het zo zijn, dan zal het vervolg waarschijnlijk niet voor medio 2022 uitgebracht worden. We houden je op de hoogte via je mail.

  2. Waar kun je Katla online kijken?

    De serie Katla is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

→ Vergelijkbare series met Katla vind je hier 🍿

Komt er een Katla seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is nog niet bekendgemaakt of er ook een derde seizoen van Katla zal volgen, omdat er ook nog geen officiële bevestiging van een tweede deel is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Katla seizoen 2?

Er is momenteel nog geen trailer van een mogelijk vervolgseizoen van de IJslandse serie Katla, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de serie om alvast in de stemming te komen.