Documentaire ‘Cat People’ over opzienbarende kattenmensen is nu te zien op Netflix

Wat betekent het om een kattenmens te zijn? En zou je graag een paar opmerkelijke kattenmensen willen volgen? Dan is de gloednieuwe Netflix-documentaire Cat People een dikke aanrader voor jou. In 6 afleveringen van ongeveer een half uur per stuk maak je kennis met de wereld van de huiskatten en hun opmerkelijke baasjes.

Vanaf vandaag te zien op Netflix: Cat People

Onder de nieuwe films en series op Netflix in juli 2021 vallen heel wat toptitels, waaronder seizoen 2 van Outer Banks, seizoen 3 van Virgin River en de Fear Street-trilogie, maar daar houdt het niet mee op. Op woensdag 7 juli 2021 om 09:00 uur heeft Netflix de gloednieuwe serie Cat People online gezet, waarin we kennis maken met de meest opmerkelijke en verrassende kattenmensen ter wereld. Hieronder vind je het verhaal, de details en de trailer van de nieuwe Netflix-serie.

Verhaal, details en trailer van de Netflix-serie

Honden mogen dan de eer krijgen om de beste vriend van de mensheid te zijn, maar voor veel mensen zijn katten net zo goed onze trouwe partners – ook al zouden ze dat misschien niet toegeven als je het katten zou vragen! Cat People verkent onze fascinerende relatie met katten door de lens van enkele van de meest opmerkelijke en verrassende “kattenmensen” ter wereld, en trotseert de negatieve stereotypen van wat het betekent om een kattenmens te zijn, terwijl het de fundamentele waarheden onthult van wat het betekent om een diepe band te hebben met deze fel onafhankelijke, mysterieuze wezens.

Titel: Cat People
Jaar: 2021
Soort: Serie
Release datum: 7 juli 2021 om 09:00 uur
Categorie: Reality, Documentaire
Duur: 6 afleveringen van ± 30 minuten per stuk
Maker: Glen Zipper