Kerstserie ‘The Santa Clauses’ met Tim Allen is vandaag begonnen

“Ho, ho, ho!” De legendarische acteur Tim Allen kruipt in de de gloednieuwe kerstserie ‘The Santa Clauses’ (2022) in de rol van de Kerstman die zijn magie verliest en op zoek gaat naar een geschikte vervanger. Vanaf vandaag is de dubbele eerste aflevering wereldwijd te streamen via Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

The Santa Clauses (serie, 2022) op Disney+: verhaal en trailer

Scott Calvin staat op de rand van zijn 65e verjaardag en realiseert zich dat hij niet eeuwig Kerstman kan blijven. Hij begint plotseling zijn Kerstmanmagie te verliezen, en nog belangrijker, hij heeft een gezin dat baat kan hebben bij een leven in de normale wereld. Vooral zijn twee kinderen die op de Noordpool zijn opgegroeid. Met een heleboel elfen, kinderen en familie om tevreden mee te zijn, gaat Scott op zoek naar een geschikte vervangende Kerstman terwijl hij zijn familie voorbereidt op een nieuw avontuur in een leven ten zuiden van de pool. Naast Tim Allen spelen ook onder andere Elizabeth Mitchell (als Carol / Mrs. Claus) en Kal Penn (als Simon Choksi) in de nieuwe Disney+ Original-serie.

Disney+ trapt kerstserie ‘The Santa Clauses’ (2022) met Tim Allen af met een dubbele aflevering

The Santa Clauses is sinds woensdag 16 november 2022 exclusief op de streamingdienst Disney+ te zien is. Mocht je bij de première slechts een tweetal afleveringen hebben gevonden, dan is dat geen foutje. Er wordt namelijk door Disney+ na de dubbele startafleveringen gewerkt door wekelijkse episodes voor deze titel. Aangezien er vijf afleveringen zullen verschijnen, weten we al dat de finale-episode uitkomt op woensdag 14 december. Hieronder vind je het complete uitzendschema. Elke lancering is op woensdag om 09:00 uur Midden-Europese tijd.

AfleveringDatum
116 november 2022
216 november 2022
323 november 2022
430 november 2022
57 december 2022
614 december 2022

Meer informatie over de nieuwe kerstserie

TitelThe Santa Clauses
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 5 afleveringen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama, Familie
RegisseurJack Burditt
CastTim Allen, Elizabeth Mitchell, Kal Penn, Elizabeth Allen-Dick, Austin Kane, Rupali Redd, Devin Bright, Matilda Lawler, David Krumholtz

Synopsis: Disney+