Vier kerst op Disney+ met de ‘Guardians of the Galaxy Holiday Special’

De feestdagen staan voor de deur en ook van de Marvel Studios gaf ons dit weekend alvast een kerstcadeautje de kerstspecial van Guardians of the Galaxy. Na Werewolf by Night, de korte film die we voor Halloween voorgeschoteld kregen, is dit de tweede special die op Disney+ verschenen is.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Disney+ lanceert kerstspecial met de Guardians of the Galaxy

In mei zal Guardians of the Galaxy Vol. 3 natuurlijk op het witte doek verschijnen, maar in aanloop daarnaartoe worden we nu ook al verblijd met een heuse kerstspecial in de Marvel Cinematic Universe. De Guardians vertrekken in deze korte film naar de aarde om een cadeau te vinden voor Star-Lord, die niet lekker in zijn vel zit na de verdwijning van Gamora aan het einde van Avengers: Endgame. Ze willen de enige echte Kevin Bacon aan hem geven.

Uiteraard staat James Gunn weer aan het roer als schrijver en regisseur. De special speelt zich af tussen Thor: Love and Thunder en de derde Guardians of the Galaxy-film en is volgens Gunn niet alleen een leuk feelgood-verhaal voor tussendoor, maar bevat het ook cruciale informatie voor de (waarschijnlijk) laatste film over de Guardians. In de cast vind je onder andere Star-Lard (Chris Pratt), Groot (stem van Vin Diesel), Nebula (Karen Gillan), Rocket Raccoon (stem van Bradley Cooper), Mantis (Pom Klementieff), Drax (Dave Bautista) en Kraglin (Sean Gunn). 👉 Ga meteen naar alles van de Guardians of the Galaxy op Disney+.

Trailer van ‘The Guardians of the Galaxy Holiday Special’ op Disney+

Je kunt al sinds een maand voor Eerste Kerstdag genieten van ‘The Guardians of the Galaxy Holiday Special’, namelijk vanaf vrijdag 25 november. Hieronder bekijk je direct de ‘Christmas Time’-promo van de nieuwe special op Disney’s streamingdienst.

Meer informatie over deze betoverende kerstspecial

Om Quill een overgetelijke kerst te bezorgen reizen de Wachters naar de aarde, op zoek naar het perfecte kerstcadeau.

TitelThe Guardians of the Galaxy Holiday Special
Jaar2022
SoortKorte film
Duur44 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Komedie
RegisseurJames Gunn
CastChris Pratt, Vin Diesel, Karen Gillan, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Dave Bautista, Sean Gunn

Synopsis: Disney+