Disney+ lanceert razendsnel de nieuwe film The King’s Man (nu te zien)

Op 22 december 2021 verscheen The King’s Man voor het eerst in de bioscoop. Disney+ heeft vandaag bekendgemaakt zich aan het gat van ± 2 maanden tussen bioscoop en streaming te houden, ook in België. Vanaf woensdag 23 februari 2022 zal de film namelijk op de videodienst van Disney te streamen zijn. Aangezien de première niet gelijk was met de bioscooprelease, zal er geen VIP-toegang vereist zijn.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Disney+ voegt The King’s Man (2021) toe aan aanbod in België op woensdag 23 februari

Disney+ heeft op 18 januari de wereldwijde release data van The King’s Man wereldkundig gemaakt. Eerst wordt afgetrapt in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Japan en Zuid-Korea op 9 februari. Daarna volgen wij op 23 februari in België, samen met Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Portugal, Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Hong Kong en Luxemburg. Ten slotte wordt de film gepubliceerd in Latijns-Amerika op 2 maart.

Ook de twee voorgaande films zijn al bij Disney+ te zien

Bereid je maar vast goed voor op de komst van The King’s Man, want deze derde film in de trilogie belooft wederom een spektakelstuk te worden. Je kunt alvast beginnen door de voorgaande twee films te kijken, want deze zijn ook allebei gemaakt door 20th Century Studios, onderdeel van The Walt Disney Company.

In Kingsman: The Secret Service (2015) volgen we een Britse superspion die een onbeschaafde maar veelbelovende straatjongen aanneemt voor zijn extreem concurrerende trainingsprogramma. Hij wordt opgeleid tot geheim agent, maar dit gebeurt precies op het moment dat de plannen van een gestoorde Amerikaanse ondernemer een bedreiging voor de hele wereld blijken te vormen.

Kijk direct naar Kingsman: The Secret Service op Disney+ 1️⃣

Vervolgens start je net zo makkelijk Kingsman: The Golden Circle (2017) op. Deze film staat bol van de actie, want in het verhaal slaan de geheime diensten van het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten hun handen ineen om een meedogenloze, gezamenlijke vijand te verslaan.

Ga nu naar Kingsman: The Golden Circle bij Disney+ 2️⃣

The King’s Man (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

The King’s Man volgt één man die een race tegen de klok moet houden om een verzameling van de ergste tirannen en criminele meesterbreinen uit de geschiedenis te stoppen die samenkomen om een oorlog te beramen en miljoenen uit te roeien. Ontdek de oorsprong van de allereerste onafhankelijke inlichtingendienst.

TitelThe King’s Man
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 11 minuten
CategorieActie, Avontuur, Thriller
IMDb6,8 uit 22.000 stemmen
RT Tomatometer42% uit 164 recensies
RT Audience Score80% uit meer dan 1.000 stemmen
MakersMatthew Vaughn
CastRalph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou, Charles Dance

Synopsis: Disney+