Slotseizoen 20 van ‘Keeping Up With The Kardashians’ bekijk je vanaf 19 maart online bij Hayu

Het is alweer zover: het allerlaatste deel, seizoen 20 van Keeping Up With The Kardashians komt eraan! Vanaf 19 maart 2021 zal wekelijks een nieuwe aflevering bij Hayu te zien zijn. Het laatste seizoen van de populaire realityserie zal niet op andere streamingdiensten te zien zijn.

Waar kun je Keeping Up With The Kardashians seizoen 20 online kijken?

Hayu: Vanaf 19 maart 2021 stream je het laatste seizoen van KUWTK exclusief op Hayu.

Verder is het nieuwste seizoen van dit bekende programma met de Kardashians momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Disney+.

Waar gaat het TV-programma Keeping Up With The Kardashians over?

Ook al verandert er veel voor de Kardashian familie op een manier die ze niet hadden verwacht, Kim, Kourtney, Khloe en de rest van de Kardashian/Jenner clan zijn vastbesloten om te onthouden dat familie altijd op de eerste plaats komt. Hoewel de familieleden het vaak oneens zijn, tussen broers en zussen en hun relaties, steunen ze elkaar uiteindelijk altijd, ongeacht de vele controverses, en dat zijn er veel. Naarmate de bekendheid van de familie toeneemt, worden ze steeds afhankelijker van elkaar voor steun bij alle hoogte- en dieptepunten van het in de schijnwerpers staan.