La Casa De Las Flores seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Vanaf 18 oktober 2019 kunnen we genieten van La Casa De Las Flores seizoen 2 op Netflix België is! Maar gelukkig komt er een vervolg… Wat weten we tot nu toe over La Casa De Las Flores S3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van La Casa De Las Flores over?

Op een dag ontdekt de eigenaar van een succesvolle bloemenwinkel dat zijn minnares is overleden. Daarom besluit hij zijn kinderen mee te nemen naar het huis naast zijn huidige vrouw en familie, die nog steeds geen weet hebben van zijn buitenechtelijke affaire. Na de openbaring komen er verschillende andere geheimen aan het licht. Ze zullen moeten problemen te vergeten en elkaar te vergeven.

Op IMDb wordt de serie La Casa De Las Flores beoordeeld met een 7.9 uit 10.

Wanneer komt La Casa De Las Flores seizoen 3 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt La Casa De Las Flores seizoen 3 op Netflix? Vanaf 2020 zal het derde seizoen van de serie op Netflix België te zien zijn! Als we een specifiekere datum weten, zal die direct op deze pagina bekendgemaakt worden.

Kom er een La Casa De Las Flores seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we nog niets over een eventueel vierde seizoen. Zodra we meer weten, zal dat op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van La Casa De Las Flores seizoen 3?

Hieronder kun je de bekendmaking van het tweede seizoen van La Casa De Las Flores zien. Helaas hebben we nog geen beelden van het derde deel.


Wanneer komt La Casa De Las Flores seizoen 3 op Netflix België?

In 2020 zal het derde seizoen van La Casa De Las Flores verschijnen op Netflix België.