Al voor de komst van het derde deel is bekendgemaakt dat het filmen niet zal stoppen. Er komt namelijk een La Casa De Papel seizoen 4 naar Netflix België! De maker van de serie, Álex Pina, maakte dat bekend tijdens een evenement in Spanje. Op 3 april 2020 zal het vierde deel op de streamingdienst verschijnen! Wat weten we tot nu toe over La Casa De Papel S4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van La Casa De Papel over?

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Op IMDb wordt de serie La Casa De Papel beoordeeld met een 8.6 uit 10.

Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 4 op Netflix België?

Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 4 op Netflix België?

Op 3 april 2020 zal het La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix België verschijnen!

Kom er een La Casa De Papel seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Er is nog niets bekend over de uiteindelijke lengte van de serie La Casa De Papel. Helaas weten we dus nog niets over of er een vijfde seizoen van de hitserie komt.

Welke teaser of trailer is er al van La Casa De Papel seizoen 4?

Yes, geniet hieronder van de gloednieuwe trailer van het vierde deel van La Casa de Papel!