Al voor de komst van het vierde seizoen van La Casa de Papel maakt het Spaanse FormulaTV bekend dat er een vijfde seizoen zal volgen. Dit is breed opgepakt door Spaanse kranten. Wat weten we tot nu toe over La Casa De Papel S5 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van La Casa De Papel over?

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Op IMDb wordt de serie La Casa De Papel beoordeeld met een 8.6 uit 10.

Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 5 op Netflix België?

Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 5 op Netflix België?

Helaas weten we enkel nog dat het Spaanse FormulaTV de komst van een vijfde seizoen heeft verspreid en verschillende kranten dit breed hebben opgepakt. Het is waarschijnlijk dat het vijfde seizoen van La Casa De Papel gefilmd zal worden in begin 2020 en eind 2020 op Netflix België zal verschijnen, maar dit blijft onzeker.

→ Vergelijkbare series met La Casa de Papel vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 5 van La Casa De Papel naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Kom er een La Casa De Papel seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Er is nog niets bekend over de uiteindelijke lengte van de serie La Casa De Papel. Helaas weten we dus nog niets over of er een zesde seizoen van de hitserie komt.

Welke teaser of trailer is er al van La Casa De Papel seizoen 5?

Er is helaas nog geen trailer van het vijfde deel van de serie. Netflix België heeft wel de volgende waanzinnig spannende teaser en trailer uitgegeven voor La Casa De Papel seizoen 4! Geniet!