La Casa De Papel seizoen 5 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Al voor de komst van het vierde seizoen van La Casa de Papel maakt het Spaanse FormulaTV bekend dat er een vijfde seizoen zal volgen. Dit is breed opgepakt door Spaanse kranten en inmiddels heeft de maker Álex Pina via Instagram laten weten dat hij aan het schrijven is aan het vijfde deel van de populaire serie. Ten slotte heeft Netflix eind juli 2020 eindelijk bevestigd dat het vijfde deel van de Spaanse misdaadserie er officieel aan zit te komen. Het zal tevens het laatste seizoen zijn. Wat weten we tot nu toe over La Casa De Papel seizoen 5 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van La Casa De Papel over?

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Titel: La Casa de Papel / Money Heist
Soort: Serie
Jaar: 2017
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Actie, Misdaad, Mystery
Makers: Álex Pina
Cast: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño
IMDb: 8.4 uit 258,089 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over La Casa de Papel op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 5 op Netflix België?

Let op: op sociale media ging nepnieuws rond, waarin werd aangegeven dat het vijfde seizoen van La Casa de Papel op 7 april 2021 naar Netflix zou komen. Dat klopt niet. De daadwerkelijke release datum is nog niet naar buiten gebracht, dus daar kunnen we ook nog niets met zekerheid over zeggen.

Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 5 op Netflix België?

Momenteel is nog niet bekend wanneer het vijfde deel van La Casa de Papel op Netflix België zal verschijnen, maar er werd nog aan geschreven door maker Álex Pina in juli 2020. Daarom lijkt het gezien de filmtijd niet waarschijnlijk dat het vijfde seizoen voor midden tot eind 2021 op Netflix te zien zal zijn. Zodra we meer weten, hoor je het via je mail.

→ Vergelijkbare series met La Casa de Papel vind je hier 🍿

In een Instagram post laat maker Álex Pina weten bezig te zijn met het schrijven van het vijfde seizoen. Geestig genoeg doet hij dat lekker vanuit de hangmat in een shirt met Tokyo erop. De maker van de serie laat weten dat de oorlog haar meest extreme en wrede niveaus bereikt, maar dat het ook het meest epische en spannende deel zal worden.

Kom er een La Casa De Papel seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is de kous na vijf seizoenen af. Er zal geen zesde seizoen van La Casa de Papel volgen.

Welke teaser of trailer is er al van La Casa De Papel seizoen 5?

Er is helaas nog geen trailer van het vijfde deel van de serie. Netflix België heeft wel de volgende waanzinnig spannende teaser en trailer uitgegeven voor La Casa De Papel seizoen 4! Geniet!

La casa de papel | Deel 4 - Officiële trailer | Netflix