Nieuw op Netflix: slotstuk van Spaanse hitserie ‘La Casa De Papel’

De razend populaire Spaanse Netflix-serie La Casa de Papel komt na een aantal uiterst succesvolle jaren binnenkort toch echt tot een einde. Sinds 3 september 2021 zijn de eerste vijf afleveringen (deel 1) van seizoen 5 op de streamingdienst te zien en nu staan ook de laatste vijf afleveringen online (deel 2). Wat weten we over het nieuws, de trailer en de release datum van La Casa De Papel seizoen 5 deel 2 op Netflix?

Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 5B op Netflix in België?

Je bent inmiddels in deel 3 & 4 van La Casa de Papel gewend geraakt aan 8 afleveringen per seizoen, terwijl in deel 1 & deel 2 resptecievelijk nog 13 en 9 episodes te vinden waren. Het vijf seizoen zal gelukkig langer zijn, maar het aantal afleveringen wat we op 3 september voorgeschoteld krijgen was minder. Dat komt dus doordat het seizoen in tweeën is gesplitst. Seizoen 5 bevat in totaal 10 afleveringen, wat betekent dat de eerste en tweede set beiden bestaan uit 5 afleveringen.

Na de lancering van het eerste deel van La Casa de Papel seizoen 5 moeten we precies 3 maanden wachten op de allerlaatste set afleveringen. Een paar weken geleden deelde Netflix namelijk een bekendmakingsvideo, waarin we de release datum van het vijfde seizoen van La Casa de Papel te zien kregen. Het werd een verrassing dat het slotseizoen in twee delen uitgebracht zal worden. Volume 1 verscheen dus op 3 september 2021 om 09:00 uur en Volume 2 zal twee maanden later op 3 december 2021 online te zien zijn, ook vanaf 09:00 uur ‘s ochtends.

  1. Waar kun je La Casa De Papel online kijken?

    La Casa De Papel is een Netflix Original-serie en is dus enkel en alleen op deze streamingdienst te bekijken. De serie zal dus niet op Disney+, Amazon Prime Video of ergens anders online te zien zijn.

  2. Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 5B op Netflix in België?

    Sinds 3 december 2021 om 09:00 uur ‘s ochtends zijn de afleveringen van seizoen 5B op de streamingdienst te zien.

→ Vergelijkbare series met La Casa de Papel vind je hier 🍿

Waar gaat het verhaal van La Casa De Papel over?

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Jaar2017
SoortSerie
Duur5 seizoenen
GenreActie, Misdaad, Mystery
IMDb8,3 uit 352.000 stemmen
MakerÁlex Pina
CastÚrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een La Casa De Papel seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is de kous na vijf seizoenen af. Er zal geen zesde seizoen van La Casa de Papel volgen.

Welke teaser of trailer is er al van La Casa De Papel seizoen 5B?

“Het heeft allemaal hiertoe geleid”. Bekijk nu de spannende trailer van seizoen 5 deel 2 van La Casa de Papel.