The Last Kingdom seizoen 5 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

In de Benelux moeten fans van The Last Kingdom al een tijd wachten op het vierde deel van The Last Kingdom, ook al heeft de rest van de wereld al wel toegang tot de nieuwe afleveringen. Toch hebben we goed nieuws voor de die-hard fans van de serie. Jullie kunnen je namelijk alvast klaarmaken voor nog meer afleveringen, want The Last Kingdom is verlengd met een vijfde seizoen! Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Last Kingdom seizoen 5 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The Last Kingdom over?

Het jaar is 872 en vele van de afzonderlijke Koninkrijken, wat we nu kennen als Engeland, zijn in handen gevallen tijdens de invasie van de Denen. Het Koninkrijk van Wessex onder leiding van Koning Alfred staat er alleen voor. Tegen deze turbulente achtergrond zien we een Saksische edelman en zijn zoon Uhtred of Bebbanburg. De jongen wordt gevangen genomen door de Denen en opgevoed als was het één van hun. Waar lig zijn loyaliteit? Is hij een Saks of een Deen? Kiest Uhtred voor zijn geboorteland of voor degene die hem hebben grootgebracht? Om zijn geboorterecht terug te krijgen moet Uhtred een gevaarlijk pad bewandelen tussen beide partijen en speelt hij een belangrijke rol in de geboorte van een nieuwe natie.

Titel: The Last Kingdom
Soort: Serie
Jaar: 2015
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Actie, Drama, Geschiedenis
Makers: Chrissy Skinns
Cast: Alexander Dreymon, Eliza Butterworth, Ian Hart
IMDb: 8.4 uit 73,459 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt The Last Kingdom seizoen 5 op Netflix België?

Wanneer komt The Last Kingdom seizoen 5 op Netflix België?

Aangezien dit seizoen van de serie nog volledig geproduceerd moet worden en het vierde deel nog steeds online moet komen in België, zal het nog wel even duren voordat we van seizoen 5 van The Last Kingdom kunnen genieten. Reken dus zeker niet voor een datum die voor het jaar 2021 ligt. Zodra we een datum hebben, kom je het via je mail meteen te weten.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Last Kingdom vind je hier 🍿

Verder bekijken Belgische Netflixers door het gebruik van een VPN wel de serie in het aanbod van andere landen. Hoe zij dat doen, lees je in ons artikel over het gebruik van een VPN voor Netflix.

Dit bericht bekijken op Instagram

#TheLastKingdom #Season5

Een bericht gedeeld door Alexander Dreymon (@alexander.dreymon) op

Komt er een The Last Kingdom seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

We weten momenteel nog niet of er ook een seizoen 6 van de serie aan zit te komen, maar vermelden het op de website van Streamwijzer zodra hier meer over bekend is.

Welke teaser of trailer is er van The Last Kingdom seizoen 5?

Er is nog geen trailer van het vijfde seizoen, maar gelukkig kun je hieronder wel alvast genieten van de trailer van S4!

The Last Kingdom | Season 4 Trailer