Waar kan ik de film Let Him Go online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over hoe men de film Let Him Go online kijken kan. Deze nieuwe film uit 2020 met Diane Lane, Kevin Costner en Lesley Manville scoort namelijk goed in de bioscopen en wist tot nu toe een 6.7 uit 10 op IMDb te behalen. Filmliefhebbers willen deze titel dan ook graag streamen.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Let Him Go online kijken?

Bioscoop: Deze titel is momenteel nog in de bioscoop te zien.

▶️ Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ na de release de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

▶️ Google Play: Verder is de film snel te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

Ook kun je ervoor kiezen om het gelijknamige boek van auteur Larry Watson uit 2014 aan te schaffen, waar de film op gebaseerd is. Dit boek is onder andere te vinden via Bol.com en Amazon.nl, zoals hieronder te zien is via de links.

📚 Bol.com: Als je het boek wilt aanschaffen waarop de film gebaseerd is, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar het boek op Bol.com.

Verhaal van Let Him Go (2020)

Na het tragische verlies van hun zoon verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge (Kevin Costner) en zijn vrouw Margaret (Diane Lane) hun Montana-ranch om hun jonge kleinzoon te redden uit de klauwen van een gevaarlijke familie in de Dakota’s, onder leiding van matriarch Blanche Weboy. Wanneer ze ontdekken dat de Weboys niet van plan zijn het kind te laten gaan, hebben George en Margaret geen andere keuze dan te vechten voor hun familie.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
IMDb: 6.7 uit 5.401 stemmen
Duur: 1 uur en 53 minuten
Regisseur: Thomas Bezucha
Schrijvers: Thomas Bezucha, Larry Watson
Cast: Diane Lane, Kevin Costner, Lesley Manville
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.