Netflix viert Earth Day 2021 met oogverblindende documentaire ‘Life in Colour with David Attenborough’

Het is Earth Day 2021 (22 april 2021) en Netflix heeft ervoor gekozen om dat te vieren met een gloednieuwe en oogverblindende natuurdocumentaire. Sir David Attenborough heeft deze opnieuw gepresenteerd voor de streamingdienst. Bekijk nu Life in Colour with David Attenborough bij Netflix.

Life in Colour with David Attenborough: vanaf 22 april 2021 te zien op Netflix

Er zijn weer heel wat nieuwe films en series op Netflix in april 2021 verschenen, waaronder de Zweedse misdaadserie Snabba Cash, de avontuurlijke film Love and Monsters, de Nederlandse bruidskomedie Just Say Yes en… de gloednieuwe natuurdocumentaire Life in Colour with David Attenborough.

De documentaire is live gegaan op Earth Day 2021, een dag die jaarlijks op 22 april wordt georganiseerd en dit jaar in het thema staat van Restore Our Earth. Een prachtige manier om dit te onderstrepen is de nieuwe driedelige documentaire van Sir David Attenborough, een absolute kijktip voor wie ook de populaire docu David Attenborough: A Life on Our Planet heeft gekeken.

Trailer van Netflix-serie ‘Life in Colour with David Attenborough’

Bekijk nu de oogverblindende trailer van David Attenborough’s gloednieuwe natuurdocumentaire op Netflix.

Verhaal en details van de serie

In deze driedelige serie, die op deze Dag van de Aarde in première gaat, reist David Attenborough de wereld rond, van de regenwouden van Costa Rica tot de besneeuwde Schotse Hooglanden, om de buitengewone en nog nooit eerder vertoonde manieren te onthullen waarop dieren kleur gebruiken. Met behulp van revolutionaire cameratechnologie die speciaal voor deze serie is ontwikkeld, zullen kijkers ervaren hoe kleuren die onzichtbaar zijn voor het menselijk oog een vitale rol spelen in de interacties tussen dieren. Van de schijnbaar magische ultraviolette signalen op de vleugels van een vlinder tot het verrassende maar cruciale doel achter de strepen van een Bengaalse tijger, er ligt een verborgen wereld van kleur te wachten om ontdekt te worden.

Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Natuur, Documentaire
Duur: 1 seizoenen met 3 afleveringen
Cast: David Attenborough, Joerg Wiedenmann